Laurence De Backer

Elke klant is een uitzonderlijk individu, en elke aanpak is verschillend.
Coaching op maat is daarom een absolute must.

Meer informatie over Laurence De Backer

Laurence De Backer
Welke doelgroepen zijn voor mij relevant
Doelgroep 1: Alle leeftijdscategorieen, alle niveau’s, omdat je op elke leeftijd issues kunt krijgen op het werk, afhankelijk van omgeving, collega’s, uitwendige factorten zoals corona, energiecrisis.

Wie ben ik?
Ik ben een gedreven en analytische persoon, die met de klant doelgericht werkt, om op effectieve en constructieve wijze oplossingen te bieden . Problemen worden snel benoemd en aangepakt. Luisteren is een grote vaardigheid die in deze activiteiten noodzakelijk zijn; Zo wordt de situatie helder en breed bekeken. Ik ben erg flexibel in aanpak en omgang.
Ik ben een empatische persoon en tracht ook steeds ruimte te geven voor het behoud van eigenheid tijdens de gesprekken.
Respect voor het individu is een een belangrijke waarde tijdens de coachingsessies.Ik hou van evidence en analyse van testmateriaal, en de klant ervaart dit als ergh professioneel.

Bij mij kan je terecht voor :
Werken op de juiste energetische balans, Begrenzing, Communicatie, Prioriteiten, leren kiezen, Conflicten coachen op het werk,
Sollicitatieraining, Stress op het werk, Conflicten op het werk, Heroriëntatie op het werk, Managementproblematieken( communicatie, slecht nieuws brengen, interne conflicten oplossen, Work-Life balance herstellen.

Contacteer Laurence De Backer
Lange Lozanastraat 142, 2018 Antwerpen
Boerendreef 13, 2970 Schilde
Dumortierlaan 43, 8300 Knokke