Sofie D'Hulster

“Helderheid en richting in je loopbaan – ik help je de inzicht te krijgen in welke stap je graag wenst te zetten zodat je je doel stap voor stap kan bereiken.”

Waar
Destelbergen
Meer informatie over Sofie D'Hulster

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Young professionals: Jonge mensen die net zijn afgestudeerd of een paar jaar werkervaring hebben en op zoek zijn naar richting of groei in hun carrière.

  • Carrièrewisselaars: Mensen die overwegen van loopbaan te veranderen en hulp nodig hebben bij het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het maken van een strategisch plan.

  • Mensen die vastzitten in hun carrière: Professionals die zich vast voelen zitten in hun huidige functie of sector en op zoek zijn naar manieren om vooruit te komen of nieuwe uitdagingen te vinden.

  • Leiders en managers: Personen in management- of leiderschapsrollen die hun vaardigheden willen aanscherpen, hun team beter willen aansturen, of strategische carrièredoelen willen stellen.

______________________________________________________________________________

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Sofie D’Hulster, 45 jaar oud, en sinds enkele jaren actief als zelfstandig coach en trainer. Mijn carrière begon in de televisiesector als journalist en productieassistent, waar ik de fundamenten legde voor mijn communicatievaardigheden en analytisch denken. 

Na deze eerste stappen in mijn loopbaan, heb ik 18 jaar bij UNIA gewerkt, het Belgische mensenrechteninstituut. Daar richtte ik me vooral op slachtoffers van discriminatie, racisme en ongelijke behandeling, met een bijzondere focus op de arbeidssector. Mijn werk bij UNIA omvatte bemiddeling, training en advisering op het gebied van inclusie en diversiteitsmanagement. Ik ontwikkelde diepgaande expertise in verbindende communicatie, interculturele communicatie, en het creëren van een rechtvaardige en inclusieve werkomgeving.

Sinds enkele jaren heb ik de overstap gemaakt naar zelfstandig coach en trainer. Mijn huidige focus ligt op persoonlijke ontwikkeling, het verwerken van trauma, en het verbeteren van heldere communicatie. Met mijn brede achtergrond en ervaring bied ik op maat gemaakte begeleiding en training aan, gericht op het versterken van persoonlijke groei en effectieve communicatie.

Of je nu ondersteuning zoekt bij het navigeren door persoonlijke uitdagingen, het verbeteren van je communicatievaardigheden, of het ontwikkelen van een inclusieve werkcultuur, ik ben er om je te helpen je doelen te bereiken en je volledige potentieel te ontgrendelen. 

Neem gerust contact met mij op om te ontdekken hoe mijn expertise jou kan ondersteunen op jouw pad naar persoonlijke en professionele groei.

Bij mij kan je terecht voor : 

Een van mijn belangrijkste  vaardigheden is “heldere communicatie” of “helderheid in coaching”. Dit omvat het vermogen om complexe informatie en doelen te verduidelijken en samen te vatten op een manier die anderen helpt om inzicht te krijgen en actie te ondernemen. Deze vaardigheid helpt cliënten om:

  • Essentiële inzichten te krijgen: Door complexe verhalen en informatie te ontrafelen en de kernpunten helder te maken.
  • Duidelijke doelen te stellen: Door de essentie van hun wensen en doelen helder te verwoorden, zodat ze concrete en haalbare stappen kunnen zetten.
  • Doorbraken te ervaren: Door verwarring te verminderen en nieuwe perspectieven te bieden die leiden tot belangrijke doorbraken in hun proces.

Ik heb expertise in de volgende thema’s: inclusie, diversiteit op de werkvloer, racisme, discriminatie, arbeidshandicap, verbale agressie, verbindend communiceren, interculturele communicatie, traumaverwerking en hechting.

 

Contacteer Sofie D'Hulster
Dendermondsesteenweg 107, 9030 Destelbergen