Anja Coppens

“You are braver than you believe,
stronger than you seem,
and smarter than you think”

Waar
Lede
Meer informatie over Anja Coppens

Anja Coppens
Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: HSP(hoogsensitiven) en empaten, omdat ikzelf HSP ben en er ook een coach cursus over heb gevolgd
  • Doelgroep 2: Financiële en administratieve sector, omdat ikzelf 22 jaar in deze sector actief ben geweest.
  • Doelgroep 3: lager geschoolden, omdat ik in de bank heel vaak met deze mensen in contact kwam en ik veel van hun situaties (h)erken en kan invoelen wat er vak speelt.
  • Doelgroep 4: zelfstandigen omdat ik uit en zelfstandig familie afkomstig ben en ik zelf nu werk als zelfstandig virtueel assistent voor bedrijven en zelfstandig therapeut/begeleidster van particulieren.
  • Doelgroep 5: mensen met burn-out. omdat ik hier zelf ervaringsdeskundige ben.

Wie ben ik?
Ik ben Anja Coppens, professionele rustbrenger voor bedrijven en particulieren.
Na 22 jaar ervaring in de banksector, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.
Ik schoolde me om tot therapeute – begeleidster door het volgen van verschillende opleidingen zoals professional organizer, lean management, basis coach, stress en trauma essentials, loopbaanbegeleider, HSP coach, rouwdeskundige, non duaal biodynamisch cranio sacraal therapeut,…

Mijn persoonlijke aanpak, empathisch vermogen, gedrevenheid, discretie en efficiëntie maken me een waardevolle partner voor mijn klanten. Mijn passie voor het (f)luisteren en het begrijpen van de persoonlijkheid van mensen, samen met mijn praktische kijk op de dingen, stelt me in staat om mijn cliënten op een diep niveau te begrijpen en hen te helpen omgaan met stress, trauma’s en rouw.

Mijn eigen zoektocht en levenspad hebben me gevormd tot de persoon die ik vandaag ben. Ik gelooft dat we allemaal een oneindige kracht en wijsheid in onszelf hebben die we alleen maar hoeven te herontdekken. Ik help mijn cliënten om deze kracht te vinden en te gebruiken om zich te ontwikkelen en te groeien.

Daarnaast ben ik ook oprichter van Bizz Assist, een virtual assistentiebedrijf dat ondernemers ondersteunt en ontzorgt op het gebied van administratie en andere taken waar zij geen tijd of energie voor hebben. Met mijn achtergrond in menswetenschappen en een diploma in marketing en handelswetenschappen met een specialisatie in accountancy, heb ik de expertise en vaardigheden om ondernemers te helpen hun core-business te laten floreren.

Bij mij kan je terecht voor :

Financieel, administratief, IT, HSP, rouw en verlies, lichaamswerk en trauma.

Contacteer Anja Coppens
Rodekruislaan 1, 9340 Lede