Anja Plets

Een creatieve generalist.
Ik zoek samen met je naar wie je echt bent en wat je gelukkig maakt in je job.

Waar
Veurne - Ieper - Brugge
Meer informatie over Anja Plets

Anja Plets
Hoe voel jij je nu op je werk? Ben je ongelukkig? Ben je zoekende wat er bij je past? Voel je dat het zo niet verder kan en wil je weten wat je mogelijkheden zijn of heb je even een duwtje nodig in je rug zodat je terug verder kan.

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant :
Doelgroep 1: Alle leeftijdscategorieën, alle niveaus, werknemer of zelfstandige, iedereen die kleur wilt geven aan zijn loopbaan.
Doelgroep 2: Ontdek wat jouw team zo bijzonder maakt of kan versterken.

Wie ben ik?
Anja is een geëngageerde speler die snel aanvoelt wat er nodig is. Ze laat personen en teams in hun kracht staan hiervoor maak ze gebruik van kleur en de natuur.

Als ervaren loopbaancoach kan ik je ondersteunen bij tal van vragen op het gebied van loopbaanadvies. Initieel ben ik van opleiding een bachelor sociaal verpleegkundige met ervaring in een leidinggevende functie. Ik was vroeger tewerkgesteld als hoofdverpleegkundige en ook als leerkracht in de zorg. Verder werkte ik ook bij de arbeidsgeneeskundige dienst en bij VDAB partners. Door mijn brede achtergrond is er een sterke voeling met ieders werksituatie en loopbaanvraag.

Ik help jou dan ook graag als je vast zit in je loopbaan om de knoop te ontwarren. Jij staat centraal in je traject van loopbaanbegeleiding. Twijfels en vragen worden vervangen door nieuwe inzichten in je kwaliteiten, loopbaancompetenties en wat jij belangrijk vindt in je loopbaan. Word kapitein van je eigen schip. Krijg terug perspectief, rust, energie en kleur in je job, in je leven.

Verbinding maken op een leuke, inspirerende, empathische, doelgericht en een oprechte manier is wat mij typeer. Ik breng je transformatie in kaart op een tactvol, zorgzaam, sympathie en vernieuwende manier. Hiervoor gebruik ik een verbindende en positieve communicatie waar belevenis belangrijk is. Op maat gegeven, jou potentieel in kleur brengen, zodat jij terug weet wie je bent en voor wat je staat. Hierbij maak ik gebruik van de natuur en kleur.

Mijn grootste kracht is het vlug de linken kunnen leggen waar anderen niet bij stilstaan. De puzzelstukjes op de juiste plaats kunnen leggen.

Mijn expertise ligt in het begeleiden van individu’s en teams.

Omdat het belangrijk is dat je een goede klik hebt met je coach kan je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Begin vandaag aan een boeiende en inspirerende weg naar verandering en groei. Op jouw eigen tempo en op maat gegeven.

Bij mij kan je terecht voor :
Loopbaanbegeleiding in de natuur, Positieve communicatie, Kleur je talenten, Perfectionisme, Work – life balans, Teambuilding en Sensitiviteit

Contacteer Anja Plets
Rodestraat 87, 8630 Veurne
Terwaarde 50, 8900 Ieper
Diamantslijperstraat 8 bus 3, 8000 Brugge