Annelies Rasschaert

Als je een steen verlegt in de rivier, verander je de stroom.

Waar
Gent - Zwijnaarde
Meer informatie over Annelies Rasschaert

Annelies Rasschaert

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: Marketing, omdat ik 15 jaar ervaring heb als Project Manager en Customer Experience Manager in de Marketingafdeling van grote multinationals.  Dit vooral in de sectoren: voeding, logistiek, retail, distributie.  KPI’s, hoge werkdruk, stress, herstructureringen zijn de zaken waar ik dagelijks mee te maken heb.
  • Doelgroep 2: Sales – Verkoop, omdat Sales and Marketing samen horen.  Als project manager zorg ik ervoor dat ik producten ontwikkel en verbeter zodat de Sales deze kan verkopen.  En dit is in nauwe samenwerking met hen.  Zij vragen een Rolls Royce, wij stellen een Peugeot voor en we komen uit bij de BMW.
  • Doelgroep 3: Overheid, omdat ik 7 jaar ervaring heb in een bedrijf dat nog deels overheid is.  Hierdoor heb ik ervaring met de top-down manier van werken en communiceren.  Met de uitdagingen van de samenwerking tussen statutairen en contractuelen.
  • Doelgroep 4 : Ingenieurs, omdat ik een Ingenieur ben van opleiding en tijdens mijn werk veel met hen samengewerkt heb.
  • Doelgroep 5: Zorgsector, omdat ik blijkbaar deze mensen aantrek in mijn coachpraktijk.

Wie ben ik?

Als coach luister en ‘kijk’ ik naar jouw verhaal op een niet oordelende manier en moedig ik je aan om openlijk in gesprek te gaan met mij over jouw loopbaanvraag. Door mijn rustige en terugspiegelende houding help ik jou om een duidelijk beeld te krijgen en tot de kern van jouw vraag te komen, tot dat waar het eigenlijk om draait.

We praten niet alleen maar we ‘doen’ ook. Door mijn vraagstelling en de oefeningen komen de oplossingen uit jezelf en komen we tot de essentie.  Je gaat dieper nadenken en voelen. Het ervaren in een oefening brengt soms meer teweeg.

Ik ben oorspronkelijk ingenieur van opleiding, project manager in de bedrijfswereld én hoogsensitief. Een combinatie die niet altijd evident is.  Dankzij deze ervaring en mijn burn-out sta ik nu zelf in mijn kracht en weet ik wat ik wil.

Dit alles, samen met de gevolgde opleidingen, vormen de basis van wie ik ben als coach.

De feedback dat ik krijg: empathisch, luisterend oor, hartelijk, vertrouwelijk, zorgzaam, rustig maar tegelijkertijd prikkelend, uitdagend, hands-on, gedreven, persoonlijke aanpak, professioneel

Bij mij kan je terecht voor :

Loopbaanvragen, sollicitaties, jobkeuze, stress, burn-out, perfectionisme, grenzen stellen, hoogsensitiviteit, faalangst, zelfvertrouwen, zelfzorg, doelen halen, keuzes maken, patronen doorbreken

Contacteer Annelies Rasschaert
Ingelandgat 1, 9000 Gent
Wintervijverstraat 10, 9052 Zwijnaarde