Annick Defoort

Reach for your star, don’t compromise.

Waar
DEERLIJK - Harelbeke
Meer informatie over Annick Defoort

Annick Defoort
Afgestudeerd als ingenieur en tot 2009 gewerkt bij technologiebedrijven in een internationale setting met verschillende mensen en culturen. Ik was er onder andere leidinggevende en dat zorgt voor mijn groot inlevingsvermogen als coach.

Mijn initiële achtergrond is technologie en leidinggeven in internationale context met grote budgetten,
maar ondertussen werk ik ook voor kmo’s, zorgbedrijven, als pro-deo tijdens covid voor Coaching4Heroes, één van mijn klanten is een familiebedrijf in de agrarische sector, …

Met andere woorden, voor zoekende mensen die een connectie hebben met leidinggeven en mensen uit een technische sector ben ik een makkelijke match, maar éénder welk beroep is hier al de revue gepasseerd, incl. mensen uit de pharma, gevangeniswezen, jeugdzorg, ambachten, HR, ambtenaren, leerkrachten, sales, arbeider, laborant, zorg …

Wie ben ik?

Ik ben coach geworden om mensen positief te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling, onafhankelijk van de sector waarin ze actief zijn.

Loopbaancoaching begint bij jouw loopbaanvraag.

Heb je twijfels of je wel op de juiste werkplek zit ?
Bedenk je dat er misschien meer in jou zit dan wat er nu uitkomt ?
Verlies je jouw werkplezier en weet je niet waarom ?
Zin in iets helemaal anders ?
Ontdek waar je goed in bent en nog verder kan groeien ?
….
Eén van deze of een andere loopbaanvraag, ik hoor het graag.

Annick startte haar coachbedrijf Astrana in 2009. Als ervaren coach en trainer richt ze zich op het ontwikkelen van individuele professionals en teams. Met haar achtergrond als ingenieur en voormalig internationaal manager heeft ze een unieke set vaardigheden en expertise ontwikkeld die haar in staat stelt om complexe uitdagingen aan te pakken en praktische oplossingen te bieden. Als coach heeft Annick een bewezen staat van dienst in het helpen van professionals om effectiever samen te werken, leiding te geven, hun doelen te helpen bereiken en hun loopbaan te ontwikkelen ahv loopbaancoaching. Ze is ook bekend om haar werk in het verminderen van stress en perfectionisme, en het bevorderen van duurzame samenwerking op de werkplek. Sectoren waarin Annick al aan de slag was sinds 2009 zijn velerlei: zorgbedrijven, software omgevingen, technologie bedrijven, bouwbedrijven, bank en verzekeringen, kmo’s rond vakmanschap, … Van nature vinden leidinggevenden, zaakvoerders of professionals met een technische achtergrond of die werken in een technische omgeving makkelijk de weg naar Annick, maar in het kader van loopbaancoaching en perfectionismecoaching werkte Annick reeds met mensen met heel diverse professionele achtergronden.

Bij mij kan je terecht voor :

Contacteer Annick Defoort
Spiegelpark de cassinastraat 6d 1.02, 8540 DEERLIJK
Stedestraat 51, Harelbeke