Arianne Hermans

Richt je op wat je wél kunt veranderen

Waar
Duffel
Meer informatie over Arianne Hermans

Arianne Hermans
Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

 • Dienstverlening
  Tijdens mijn werkervaring in het bedrijfsleven was de rode draad (en nog steeds) de dienstverlening in het algemeen en het reageren op de verwachtingen en wensen van de klant in het bijzonder.
 • Agrarische sector
  Mijn beide ouders zijn beiden van boerenafkomst en gefascineerd door het boerenleven. Als kind en jonge tiener veel tijd doorgebracht op boerderijen waar ik hele goeie herinneringen aan heb overgehouden. Ik hielp met plezier koeien melken, hooi,- en strobalen op een wagen duwen, eitjes rapen bij de kippen etc. Ik heb er kortom al veel mee te maken gekregen van kindsbeen af en kan me wel goed inleven in de emoties van deze hardwerkenden die het toch wel lastiger en lastiger krijgen (met alle verstrenging etc.)
 • Bedienden
  Zelf heb ik heel wat ervaring opgedaan als bediende in de privésector.
 • Human Resources
  In 2012 volgde ik een zeer praktijkgerichte opleiding (postgraduaat) Humanresourcesmanagement aan EHSAL Brussel.  Nadien jarenlange werkervaring in HR bij startende bedrijven (werving en selectie, business development).
 • Logistiek
  Omdat ik in 2019 wou proeven van iets totaal anders op de arbeidsmarkt deed ik een kort werktraject als logistiek medewerker in een WZC op een psychogeriatrische afdeling. Logistiek is gelijk aan samenwerken met harde werkers die gemotiveerd zijn om de klus te klaren. Het is hard werken, maar af en toe wat leute op de werkvloer maakt het voor iedereen leuker.
 • Marketing
  Om als bedrijf te groeien en succesvol te zijn is een marketing en sales strategie van essentieel belang. Tijdens mijn jaren als bediende in startup bedrijven werd ik grotendeels betrokken bij uitvoerende sales en marketing taken (e-mail campagnes, content schrijven, …)
 • Zelfstandigen
  Ik kom uit een familie van zelfstandigen. Het lijkt wat in de genen te zitten want in maart 2020 besloot ik zelf om de stap te wagen van bediende naar zelfstandig mensgericht ondernemer met een eigen coaching praktijk waar ik coaching aanbied voor zowel particulieren als organisaties.

Wie ben ik?

Mijn motto: “Richt je op wat je wél kunt veranderen!”

Hallo, ik ben Arianne. Cliënten omschrijven mij als down-to-earth, rustig, professioneel en betrouwbaar. Humor draag ik hoog in het vaandel, want humor werkt ontwapenend en zorgt voor een ontspannen sfeer. Begeleiding hoeft helemaal niet zwaar te zijn. Zaken die complex zijn tracht ik bovendien zo eenvoudig mogelijk te maken. Zaken moeilijk maken is makkelijk. De uitdaging ligt in complexe zaken te vereenvoudigen.

Je kan bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding, life coaching en stress en burn-out preventie en herstel.
In mijn coaching aanpak zit een onvermijdelijk stuk van mijzelf verweven:
mijn eigen persoonlijkheid, levenservaring(en), opleidingen, trainingen, en het momentum.

Qua werkvormen stem ik af op jouw noden en je persoonlijke situatie. Als professioneel coach hanteer ik wetenschappelijk onderbouwde en bewezen technieken zoals de RET (Rationeel Emotieve training ) en ACT (Acceptance & Commitment), NLP (Neurolinguïstisch programming), oplossingsgericht en/of provocatief coachen.

Soms worden attributen ingezet die je situatie ‘visueel maken’. Een beeldende manier van werken helpt om op een andere manier dan enkel via praten zicht te krijgen op jou in wezen, jouw gevoelens, je gedachten, grenzen, gedrag en mogelijkheden.

Nog vragen? Aarzel niet om mij te contacteren.

Bij mij kan je terecht voor :
Loopbaanbegeleiding, – Begeleiden van young potentials, multigeltalenteerden, Stress aanpakken, Bewustzijn vergroten over energielekken en energiebronnen, Preventie en herstel van een burn-out, Zelfvertrouwen vergroten, Personal branding, Assertiviteitstraining, Jezelf bevrijden van perfectionisme, Gebruik maken van natuur, Complexe situaties vereenvoudigen.

Contacteer Arianne Hermans