Baud Vandenbemden

Persoonlijk en professioneel leiderschap vanuit je kern!

Waar
Wijshagen
Meer informatie over Baud Vandenbemden

Baud Vandenbemden
Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: ondernemers omdat ik 25 jaar ondernemer ben, en 3 nieuwe methodes succesvol in de markt heb gezet: corepower, teampower en taalmagie
  • Doelgroep 2: leidinggevenden omdat ik een team trainers leidt, voor mijn trainingsbureau, ik een 2 boeken schreef over persoonlijk en professioneel leiderschap
  • Doelgroep 3: mensen in het onderwijs omdat Ik als trainer en consultant al 20+ jaar werk als freelancer voor het onderwijs
  • Doelgroep 4 mensen die werken in de zorg omdat ik al meer dan 20 jaar trainingen verzorg voor mensen in de zorg
  • Doelgroep 5: new-age trainers en coaches omdat het mij gelukt is om hierin professioneel mijn inkomen te verzorgen

Wie ben ik?

Ik ben Baud Vandenbemden, een ervaren coach die sinds 1999 mensen en groepen begeleidt. Mijn doel is om authentiek persoonlijk leiderschap te creëren. Ik geloof dat en ethisch handelen voortkomen uit verbondenheid: met jezelf, met wat je écht wil, met je omgeving en de mensen waarmee en waarvoor je werkt.

Mijn aanpak gaat verder dan het aanleren van technieken en trucjes. Ik richt me op jouw diepere beleving en motivatie, zodat er échte verandering kan plaatsvinden. Dit kan soms ongemakkelijk zijn, maar leidt tot meer professionele gezondheid, geluk en een betekenisvoller arbeidsleven.

Ik blijf mezelf ontwikkelen in diverse methodes en stromingen, zoals Thema Gecentreerde Interactie, Taoïsme en Hypnotherapie. Hierdoor beschik ik over een breed scala aan oefeningen en technieken die jou helpen om de stap naar meer verbinding te zetten.

Mijn uitdaging voor jou is om de tweedimensionaliteit van onze gerationaliseerde wereld te overstijgen en gebalanceerd en dieper contact te maken met je innerlijke subjectieve wereld. Dit biedt ruimte voor duurzame oplossingen voor persoonlijke en maatschappelijke problemen.

Als begeleider zorg ik voor een accepterende en warme sfeer, waarin je je veilig voelt om stappen te zetten. Tegelijk zal ik ook confronteren indien dit het beste is. Samen werken we aan jouw authentiek persoonlijk leiderschap.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Bij mij kan je terecht voor :
Leiderschap vraagstukken, Weerbaarheid, Zingevingsvragen, Burn-out preventie, Balans werk-prive, Uitdagende werk relaties, Ethische kwesties.

Contacteer Baud Vandenbemden