Charlotte Van Houwenhove

Succes begint bij jezelf.

Waar
Sint-Niklaas
Meer informatie over Charlotte Van Houwenhove

Charlotte van Houwenhove

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant :

  • Doelgroep 1: Werknemers en leidinggevende uit zorgsectoren omdat ik zelf uit deze sector kom en hierin voldoende ervaring heb opgebouwd.
  • Doelgroep 2: Werknemers en leidinggevende uit de arbeidssector omdat deze sector nog te veel over het hoofd gezien wordt.
  • Doelgroep 3: Werknemers en leidinggevende uit de bediende sector omdat cijfers aantonen dat deze sector het meeste kampt met gebrek aan energie en motivatie.
  • Doelgroep 4 :Werknemers en leidinggevende uit het onderwijs omdat ik zelf voldoende ervaring hierin heb opgebouwd
  • Doelgroep 5: Zelfstandigen omdat ik zelf als zelfstandige werk en hierin voldoende ervaring heb opgebouwd.

Wie ben ik?

In onze huidige maatschappij ligt de druk voornamelijk op meer en sneller presteren. Hierdoor kan er een ongezonde werksfeer gecreëerd worden waardoor er een gebrek aan motivatie ontstaat en energie wat ervoor kan zorgen dat er niet naargelang gepresteerd kan worden en invloed heeft op het mentale welzijn. Hierin wil ik graag een verschil maken enerzijds omdat ik mijzelf ooit in zo een situatie heb bevonden en extreem veel baat heb gehad aan extra begeleiding, anderzijds omdat ik sterk geloof dat je als individu of bedrijf op volle toeren kan draaien als er ruimte is om jezelf en je sterkste kwaliteiten te kunnen ontwikkelen. Men is zich soms niet bewust van eigen kwaliteiten, ik wil graag samen met jou uitzoeken hoe we die naar de voorgrond kunnen brengen op een comfortabele en veilige manier.

Bij mij kan je terecht voor :

Assertiviteitstraining, hulp bij het opmaken/aanvullen van cv, hulp bij de stap zetten naar een andere carrière, voorbereiding bij een sollicitatie gesprek, uitzoeken waar talenten/vaardigheden liggen en hoe die meer te ontwikkelen, advies in communicatie op de werkvloer.

 

Contacteer Charlotte Van Houwenhove
Prins Albertstraat 30, 9100 Sint-Niklaas