Chloé Vanhoof

Samen gaan we op zoek naar jouw werkgeluk, want we weten allemaal: gelukkig zijn werkt aanstekelijk!

Meer informatie over Chloé Vanhoof

Chloé Vanhoof

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: Jong professionals omdat ik zelf als jonge ambitieuze vrouw heb geworsteld met de vraag “is dit het nu?” en door dit gesprek met anderen aan te gaan heel veel interessante inzichten en tools heb mogen ontdekken.
  • Doelgroep 2: Mama’s en moeders omdat ik zelf jonge mama mijn weg heb gevonden in het vinden van een balans tussen werk & privé, korte en lange termijn visie, grote dromen en realistische verwachtingen.
  • Doelgroep 3: Terugkeer na burn-out omdat ik als stress-& burnout coach het belang ken van een job die jou energie geeft, bij je waarden aanleunt en voldoening geeft.
  • Doelgroep 4: Zelfstandigen omdat ik zelf als zelfstandige in bijberoep werk (inclusief marketing, boekhouding, …) en andere reeds succesvol heb ondersteund in het maken naar de overstap naar zelfstandige (in bijberoep).
  • Doelgroep 5: Human resources omdat als HR consultant reeds 5 jaar ervaring heb in deze sector.

Wie ben ik?
(Jonge ambitieuze mama, HR consultant, Loopbaancoach, Stress- & Burn-out coach, Yogadocent)

Met een hoofd vol dromen, maar ook een hart gevuld met moederliefde heb ik zelf een weg afgelegd naar het vinden van work-life balance die werkt voor mij. In vraag stellen wat er nu écht toe doet, wat succes en ambitie voor jou betekent, maar ook wat er niet werkt of niet langer bij je past is ontzettend moeilijk. Uit ervaring heb ik echter geleerd dat dit juist nodig is om een job te vinden of creeëren waar je met plezier voor opstaat!

Wat dit voor jou betekent is heel persoonlijk en kan enkel jij invullen door middel van reflectie, introspectie en ik die af en toe vastgeroeste overtuigingen voor je in vraag stel. We gaan samen op zoek naar wat (werk)geluk voor je betekent en hoe we dit praktisch vertalen naar de arbeidsmarkt en job context!

Bij mij kan je terecht voor :

Work-life balance, Loopbaangeluk, Communicatie, Resilience, Veerkracht, Werkrelaties, Preventie van burn-out – Terug aan de slag na burn-out, Training, Opstarten als zelfstandige, Human Resources, Persoonlijke ontwikkeling, Creatievelingen,

Contacteer Chloé Vanhoof