Ciska Debacker

‘The most important thing is to believe in what you do. ‘
‘Have a big dream and take small steps.’

Waar
Kortrijk - Brugge - Gent
Meer informatie over Ciska Debacker

Ciska Debacker

Volgende doelgroepen zijn voor mij relevant. Behoor je niet tot één van deze doelgroepen, dan ben je zeker ook welkom!

  • Groep 1: Financiële sector omdat ik een jarenlange ervaring heb opgebouwd in het bankwezen: sales, dienstverlening, compliance, management, …
  • Groep 2: Sales en Verkoop omdat ik ervaring heb als salesmanager binnen de financiële sector.
  • Groep 3: Consultancy omdat ik zaakvoerder en stichter ben van een coaching- en consultancy bedrijf.
  • Groep 4: Zelfstandigen omdat ik zelf ondernemer ben en graag mensen, die hun ondernemersdroom willen verwezenlijken, help met mindset, planning en balans, ( persoonlijk) leiderschap, team coaching en communicatie.
  • Groep 5: Werknemer omdat ik ervaring heb met het succesvol coachen van bedienden en leidinggevenden die meer voldoening willen halen uit hun job.

Wie ben ik?

Ciska is Master in de sociale en culturele antropologie. Ze heeft een eigen coaching praktijk en training & adviesbureau rond diversiteit, gendergelijkwaardigheid en inclusie. Ze heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in de financiële wereld rond coaching en leiderschap. Als loopbaancoach en antropologe ziet ze als geen ander het potentieel in mensen; ze stelt je de juiste vragen en reikt je op een zachte en ongedwongen manier de tools aan om in beweging te komen en je professionele pad en droom na te streven.

Voor mijn professionele achtergrond en vormingen verwijs ik graag naar mijn LinkedInpagina: https://www.linkedin.com/in/ciska-debacker en website www.orienta-coaching.be.

Heb je twijfels bij je huidige job?
Ben je op zoek naar meer balans?
Wil je graag je carrière over een andere boeg gooien, maar weet je niet goed welke stap eerst te zetten?
Voel je dat het tijd is om jezelf opnieuw uit te dagen en een nieuwe richting in te slaan; op zoek naar meer voldoening?
En zoek je antwoorden over jezelf? Wat zijn mijn unieke talenten en competenties? Waar ben ik eigenlijk naar op zoek in mijn leven en waarvoor wil ik herinnerd worden?

Met welke levens-of loopbaanvraag je ook zit, we gaan er samen mee aan de slag.
Als gecertificeerde (life)coach en loopbaancoach help ik je via concrete stappen en coaching technieken om verbinding te maken met jezelf. Na dit traject ervaar je meer helderheid en focus rond het maken van keuzes, je voelt je verbonden met de kern van jezelf wat rust geeft en je krachtig doet voelen. Om zo die kracht en energie te gebruiken om je innerlijke kompas te volgen op jouw professioneel pad en in je leven.
Wil jij jouw professioneel pad ontdekken?
Laat mij jouw gids zijn op weg naar jouw ideale job.
Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.
Wees welkom!

Bij mij kan je terecht voor :

Loopbaanbegeleiding, business coaching, lifecoaching, personal coaching, persoonlijke ontwikkeling, transformatie coaching, coaching voor leidinggevenden en zelfstandige zaakvoerders, ondernemerschap, leiderschap, work-life-balans, consultancy, nieuwe inzichten, bewuste keuzes maken, persoonlijke groei, professionele groei, out of the box ideeën, inspiratie, zelfvertrouwen …

Contacteer Ciska Debacker
Pastoor Dewittestraat 12, 8501 Kortrijk
Diamantslijpersstraat 8 bus 3, 8000 Brugge
Ingelandgat 1, 9000 Gent