Elke De Bruyne

“Het gras groeit niet sneller door eraan te trekken.”
Jij leidt en ik reik je als coach tools en technieken aan om jou in beweging te brengen.

Waar
Sint-Martens-Latem - Destelbergen
Meer informatie over Elke De Bruyne

Elke De Bruyne
Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: hoogsensitieve personen omdat: als coach, erkend door HSP Vlaanderen, ben ik goed vertrouwd en ervaren met het persoonlijkheidskenmerk HSP en de impact ervan op werk.
  • Doelgroep 2: Human Resources omdat: met 15 jaar HR ervaring op de teller heb ik meermaals gezien wat voor fantastische dingen er kunnen gebeuren wanneer je gelooft in je eigen potentieel en vanuit intrinsieke motivatie jouw professioneel pad bewandelt.
  • Doelgroep 3: Non-profit / sociale sector: met een diploma Klinische Orthopedagogie op zak en HR ervaring in de zorgsector heb ik een goed begrip van de mogelijkheden en valkuilen van de sector.
  • Doelgroep 4 : Private sector, met focus op kennisbedrijven & consultancy, omdat: ik heb zelf altijd meegedraaid in kennisbedrijven & consultancy omgevingen. Daarnaast heb ik als HR consultant ook kennis gemaakt met een brede waaier aan sectoren en type organisaties (klein/groot, lokaal/internationaal, privaat/publiek, etc.)

Wie ben ik?
Verlang je naar (meer) helderheid in je hoofd, in je leven?
Lijkt het soms alsof iedereen alle ballen tegelijkertijd in de lucht kan houden behalve jijzelf?
Twijfel je of het leven dat je leidt wel bij je past en ben je op zoek naar authenticiteit?
Biedt de job die je uitoefent niet de voldoening waar je naar verlangt?

Als coach help ik je in je zoektocht naar de antwoorden op deze vragen. We onderzoeken waar je tegenaan loopt en bekijken ook wat wel goed gaat, om uiteindelijk het gedrag dat je momenteel niet vooruit helpt, om te zetten naar gedrag dat je wel helpt.
Op basis van de feedback die ik kreeg van coachees, typeert dit mijn stijl

  • Intuïtieve stijl; ik leg snel verbanden en merk snel op of er iets speelt dat mag of moet benoemd worden. Op die manier komen we snel tot de kern van de zaak en gaat onze aandacht en energie naar wat je kan veranderen
  • Helder, resultaatgericht, pragmatisch en hands-on in aanpak
  • Warm, nieuwsgierig en met veel aandacht voor jou als mens
  • Ik vraag ook engagement van jou; groeien is niet altijd eenvoudig, weerstand hoort erbij.

Jij doet het, en ik sta naast je om het pad samen te bewandelen

Ik kan steunen op 15 jaar HR ervaring, aangevuld met heel wat opleidingen inzake persoonlijke ontwikkeling en coaching/therapie (Talentenwerk, ACT – Acceptance & Commitment Therapie, Oplossingsgericht coachen, Verbindende Communicatie, Mindfullness, Hoogsensitiviteit en Stress en Burnout). We gebruiken hiervan wat voor jou waardevol en concreet toepasbaar is, in lijn met jouw loopbaanvraag.

www.helderadviesencoaching.be

Bij mij kan je terecht voor :
Loopbaanvragen, Hoogsensitiviteit / HSP – HSS, Stress en burnout, Balans werk-privé, Talenten bewust inzetten, Hulp bij Solliciteren, Verbindende communicatie, Teamdynamiek

Contacteer Elke De Bruyne
Brandstraat 50, 9830 Sint-Martens-Latem
Laarnebaan 96, 9070 Destelbergen