Els Vijverman

“Don’t wait for an opportunity, create it!”

Waar
Gent - Haaltert
Meer informatie over Els Vijverman

Els Vijverman
Ze studeerde handelswetenschappen en werkte al leerkracht economie, afdelingshoofd streekontwikkeling en trajectbegeleider voor jongeren. Na een moeilijke periode op persoonlijk vlak herschoolde ze zich in avondschool binnen het domein van gezondheid, relaxatie en intuïtieve ontwikkeling.

Wie ben ik?
Samen gaan we kijken naar wat jij nodig hebt om kansen te creëren in je huidige job of in een nieuwe job. Kansen om je gelukkiger, vrijer en vreugdevoller te voelen.

We kijken naar jouw talenten, waarden & energiegevers. We bekijken of je deze (anders en beter) kan inzetten in je huidige job of verkennen andere mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ook de opstart van een zelfstandig (bij)beroep behoort tot de mogelijkheden.

Dit alles vanuit een positieve mindset. Want wie positief denkt, creëert makkelijker zijn/haar geluk & succes.

Els, die naast loopbaancoach ook relaxatie- en wellnesscoach is, begeleidt je graag met een persoonlijke aanpak. Ze geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om stappen te zetten in de richting van meer loopbaangeluk. Ze omschrijft zichzelf als eerlijk, enthousiast, met humor en inlevingsvermorgen, respectvol en creatief.

Ze startte in 2010 haar eigen wellnesszaak in centrum Haaltert. Sinds 2015 heeft ze diverse coach opleidingen gevolgd en werkt ze met mensen rond meer balans en geluk. Steeds welkom voor een verkennend gesprek.

Bij mij kan je terecht voor :
– Leerkrachten (zelf ervaring als leerkracht secundair onderwijs en thesis gemaakt over stress in net onderwijs)
– Zelfstandigen die willen naar hoofdberoep gaan vanuit hun bijberoep of die een bijberoep willen opstarten (zelf een succesvolle zaak opgestart 12 jaar geleden : eerst bijberoep, dan hoofdberoep alleen en nu hoofdberoep met personeel)
– Mensen uit de zorgberoepen of administratie (heb ik ervaring mee uit vorige coachings), de meeste van mijn klanten werken in deze sectoren)
– Mensen met Hoogsensitiviteit (zelf heb ik ook HSP en heb me in het onderwerp al verdiept uit persoonlijke interesse)
– Zwangere dames die na hun terugkeer op de werkvloer een betere balans willen tussen werk en prive (heb ik ervaring mee binnen loopbaancoaching en uit eigen ervaring, ik werk ook veel met deze doelgroep)

Contacteer Els Vijverman
Ingelandgat 1, 9000 Gent
Achterstraat 37, 9450 Haaltert