Emilie Bekaert

Samen gaan we ‘ONDEROES’ aan de slag !

Waar
Lendelede
Meer informatie over Emilie Bekaert

Emilie Bekaert

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant :

Doelgroep 1: Zorg, dienstverlening en sociale sector omdat ik meer dan 10jaar werkervaring heb binnen het welzijns- en hulpverleningslandschap gaande van hulpverlener tot leidinggevende/coördinator.

Doelgroep 2: Onderwijs omdat ik afstudeerde als master in de pedagogische wetenschappen (onderwijskunde) en jarenlang aan de slag was als onderwijsconsulent in nauwe samenwerking met leerkrachten en directies.

Doelgroep 3: Mama’s omdat ik uit eigen ervaring weet dat mama worden je wereld op zijn kop zet. Ik ondersteun je graag in het vinden van meer balans en innerlijke rust.

Doelgroep 4 : Werknemers in loondienst omdat ik zelf al heel wat ervaring heb in het coachen van  werknemers en leidinggevenden

Doelgroep 5:  Zelfstandigen en vrije beroepen omdat ik zelf ondernemer ben en je graag ondersteun richting jouw doelen.

Behoor je zelf niet tot 1 van deze groepen? Je bent uiteraard altijd welkom met jouw vragen!

Wie ben ik?

Een gedreven pedagoge, partner en mama met te weinig uren in een dag en een chronische leergierigheid. Voeg daarbij ook een hoofd die nooit stil staat en een passie voor mensen en persoonlijke ontwikkeling. Na heel wat werkervaring gaande van individueel hulpverlener tot leidinggevende van zo’n 50 mensen, van projectmatig werken tot beleidswerk en een kaderfunctie, begreep ik plots waar mijn figuurlijk schoentje wrong. De geboorte van mijn zoon Félix veranderde hoe ik de wereld rondom mij zag. Ik haalde geen voldoening meer uit de lange dagen en de eindeloze to do’s en crisissituaties die zich aandienden. Waar ik vroeger net van genoot werd plots een obstakel die mijn eigen ontwikkeling in de weg stond. Ik wilde meer kunnen genieten van het leven, van mijn gezin en van mijn werk. Ik besefte dat het anders moest, niet enkel voor mijzelf maar ook voor mijn dierbaren. Ik waagde de sprong, volgde mijn hart en startte mijn eigen coachingspraktijk ‘Onderoes’.

De praktijk is gevestigd in de gemeente Lendelede (lees: ‘Lendlee’), gelegen tussen Kortrijk en Roeselare in de provincie West-Vlaanderen. Onderoes staat voor ‘onder ons’ met een knipoog naar het West-Vlaams dialect. Het verwijst naar de ongedwongen, warme en vertrouwelijke sfeer waarin ik je als coach graag ontvang en waarvoor ik zelf garant sta.

Samen ‘onderoes’ werken we aan jouw individuele vraagstukken waardoor er ruimte ontstaat voor groei, balans en innerlijk geluk. We besteden aandacht aan je competenties, talenten, waarden, drijfveren, interesses en persoonlijke inspiratiebronnen alsook je belemmeringen en obstakels om zo tot een hernieuwd zelfinzicht te komen. Kies voor een leven waarbij jij jezelf kan zijn en waar je hart en hoofd elkaar ontmoeten en ondersteunen.

Neem vrijblijvend contact op voor een  kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om samen ‘onderoes’ aan de slag te gaan!

Bij mij kan je terecht voor :

Loopbaanbegeleiding, work/life balance, heroriëntatie, zelfontplooiing, innerlijke balans, mamacoaching,  lifecoaching, stress/burnout, sollicitatietraining, conflicthantering, assertiviteitstraining

Contacteer Emilie Bekaert