Evi Evenepoel

“Iedereen is het waard zichzelf te zijn.
Daarom help ik jou terug in jouw kracht te staan, zodat je jouw leven kan leiden vanuit authenticiteit, eigenwaarde en zelfvertrouwen, zowel privé als op het werk.”

Waar
Tremelo - Keerbergen
Meer informatie over Evi Evenepoel

Evi Evenepoel

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: Werknemers en zelfstandigen uit de privésector, van uitvoerend tot strategisch niveau/project managers en people managers. Mijn 16 jaar ervaring in de privésector hebben me nauw laten samenwerken met verschillende levels binnen een organisatie. Zowel als uitvoerende kracht, als nauw betrokken bij het HR, Marketing, Interne en externe communicatieniveau geven me een ruime ervaring, kennis en begrip van de situaties, beslissingen en acties waarbij werknemers/werkgevers betrokken zijn.
  • Doelgroep 2: Werknemers en zelfstandigen in de communicatie/marketing sectoren (privé en openbaar). Na meer dan 16 jaar ervaring als vertaler, internal communication officer en marketing collega, ken ik het reilen en zeilen binnen de marketing en communicatie afdelingen, alsook de uitdagingen die deze met zich mee brengen.
  • Doelgroep 3: Leerkrachten en werknemers uit het onderwijs/openbare sector. Als loopbaancoach begeleidde ik al talrijke trajecten van leerkrachten, onderwijzend personeel, ondersteunende onderwijsdiensten naar meer werkplezier. Ook zij-instromers konden na een loopbaantraject op een makkelijkere manier instromen en hun eerste stappen als leerkracht zetten in de onderwijswereld.
  • Doelgroep 4: zelfstandige ondernemers en starters, of werknemers die zich wensen om te scholen naar een zelfstandig bij- of hoofdberoep. Mijn eigen ervaring als zelfstandige zorgen ervoor dat ik alle nodige stappen in het opstarten van een bij- of hoofdberoep kan begeleiden
  • Doelgroep 5: arbeiders (bouw, transport, bandwerkers, fabrieksmedewerkers, e.d.). Mijn ervaring als loopbaancoach liet me toe al talrijke loopbaantrajecten te begeleiden van arbeiders uit verschillende sectoren, zoals de bouwsector, chauffeurs, bandwerkers in een fabriek e.d.. Samen vinden we oplossingen aan de veelvoorkomende uitdagingen en pakken we deze samen aan.
  • Doelgroep 6: Werknemers en zelfstandigen in de brede zorgsector. Mijn ervaring als loopbaancoach liet me toe al talrijke loopbaantrajecten te begeleiden van verpleegkundigen, logistiek assistenten, zorgkundigen e.d.
  • Doelgroep 7: Alle werknemers of zelfstandigen die vastlopen op werkvlak en een sparring partner onder de arm wensen te nemen, om zo, vanop een afstand en kritisch naar de situatie te kijken, acties en oplossingen te zoeken, die bijdragen tot meer werkgeluk, zelfvertrouwen en een betere work-life balans.

Wie ben ik?
“Hulpvaardig, sterk empathisch, punctueel, respectvol en een passie voor mensen”, dat is hoe vrienden en collega’s mij zien als hen gevraagd wordt me in enkele kernwoorden te omschrijven. Dit zijn inderdaad waarden die ik uiterst belangrijk vind en spontaan toepas op ieder moment van de dag, waar ik ook ben, en wat ik ook doe.
Mijn hulpvaardigheid, mijn sterk empathisch vermogen, mijn groot hart, mijn passie en het respect voor mensen zoals ze echt Zijn zet ik graag in tijdens de gesprekken. Zo krijgt iedereen de kans zichzelf te (her-)ontdekken, te groeien en opnieuw te worden wie hij/zij echt is, om zo (opnieuw) een leven te kunnen leiden, vanuit authenticiteit, eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Ik hecht veel belang aan een rustige, vertrouwelijke en persoonlijke aanpak, in een setting waar respectvol wordt omgegaan met emoties, gevoelens en meningen en blijf tijdens het traject een vaste gesprekspartner die het soms hobbelige parcours samen met jou aflegt, recht naar jouw gezette doel.

Bij mij kan je terecht voor :
Loopbaanbegeleiding, Stresshantering (preventief of curatief), Erkende Stress en burn-out coaching, Burn-out preventie en burn-out herstel, Perfectionismecoaching, Coaching bij Faalangst en gebrek aan Zelfvertrouwen, Lichaamsgerichte coaching, Holistic pulsing, Cv & interviewtraining (in-company, in groep, individueel), Communicatieskills inzetten en aanleren, Zelfzorgcoaching, Work-life balans afstemmen.

Contacteer Evi Evenepoel
Lozenhoekstraat 98, 3140
Astridstraat 21, 3120 Tremelo
Putsebaan 113B, 3140 Keerbergen