Evi Smet

Find the job you love, and you will never have to work a day in your life.

Waar
Sint-Niklaas
Meer informatie over Evi Smet

Evi Smet

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: zorgpersoneel omdat ik via mijn werk bij VDAB heel veel kennis heb van zorgopleidingen zoals kinderbegeleider, zorgkundige, verpleegkundige en ook zicht heb op de vacatures in de sector. Ook mensen die uit de zorgsector willen stappen, kan ik helpen.
  • Doelgroep 2: onderwijspersoneel omdat ik via mijn werk bij VDAB ook al jaren klanten in het onderwijs begeleid.
  • Doelgroep 3: social profitsector .Ook dankzij de job bij VDAB
  • Doelgroep 4 :klanten na burn out omdat ik ben extra opgeleid om hiermee om te gaan en heb ervaring en expertise in dit domein.
  • Doelgroep 5: bedienden omdat ik daarmee ervaring heb vanuit vorige werkervaringen in HR en administratie..

Wie ben ik?
Een ervaren en betrokken coach. Ik omschrijf mijzelf als enthousiast en empathisch. Werken met mensen is een passie voor mij. Dankzij mijn opleiding als maatschappelijk werker en als erkend traumatherapeute heb ik voldoende achtergrond kennis opgedaan om mensen verder te helpen op verschillende levensdomeinen. Vanuit werkervaringen uit het verleden en heden (trajectbegeleider) kan ik via de juiste gesprekstechnieken en oefeningen jou laten op zoek gaan naar wie jij bent en wat jij wilt. Ik gebruik hiervoor creatieve oefeningen naast gesprekken. Ik heb een realistische kennis van de arbeidsmarkt en wat er mogelijk is. Ik hou ervan mensen te laten openbloeien en hun volle potentieel te laten bereiken.

Bij mij kan je terecht voor :
omgaan met stress, trauma, burn out, arbeidsmarkt, work/ life balance, zorgsector, opnieuw richting vinden
oriƫnteren.

Contacteer Evi Smet
Knaptandstraat 100, 9100 Sint-Niklaas