Femke Jacobs

De stap zetten naar loopbaanbegeleiding of een coaching traject is een cadeau geven aan jezelf door te investeren in het belangrijkste wat bestaat: jezelf.

Waar
Schriek - Westmeerbeek
Meer informatie over Femke Jacobs

Femke Jacobs

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: Werknemers Vanuit mijn ervaring in HR functies voor verschillende grotere en kleine organisaties ben ik op de hoogte van rechten en plichten die je hebt als medewerker en ken ik de cultuur en structuur van verschillende organisaties. Ik kan me hierdoor makkelijker een duidelijk beeld schetsen bij jouw loopbaanvraag als werknemer. Ik werk steeds graag actief samen met elke medewerker in een organisatie. Ben je productiemedewerker, technieker, orderpicker, poetshulp, officer of manager, … We zijn allemaal mensen.
  • Doelgroep 2: Technische beroepen Ik kwam in aanraking met verschillende grote en middelgrote ondernemingen waarbij technische beroepen centraal staan. Ik hielp de organisaties bij hun rekrutering, opbouw van technische opleidingen of samenwerkingen en ontwikkeling van eigen technische medewerkers.
  • Doelgroep 3: Bouwsector De bouwsector is me niet onbekend eveneens door samenwerkingen vanuit mijn rol in HR functies als door de dagelijkse beleving met de zelfstandige bouworganisatie van mijn partner.

Wie ben ik?

Hoi, Ik ben Femke,

loopbaanbegeleider, maar ook mama, echtgenote, HR Professional, coach, ondernemer…

Ik heb een passie voor het begeleiden en ondersteunen van mensen en dit groeide nog meer tijdens mijn studies in Human Resources. Ondertussen heb ik in diverse grote en middelgrote organisaties gewerkt waar ik waardevolle ervaringen heb opgedaan in het begrijpen van de behoeften en uitdagingen van werknemers in verschillende beroepen en sectoren.

Als moeder en echtgenote begrijp ik ook de delicate balans tussen werk en privéleven. Ik ben me bewust van de impact die een loopbaan kan hebben op zowel jou als je dierbaren. Daarom ondersteun ik je niet enkel met een carrièrepad te vinden dat voldoening schept in je werk maar ook de harmonie creëert in andere aspecten van je leven.

Als HR professional heb ik inzicht in de complexiteit van organisaties en hun unieke werkculturen. Ik begrijp de wervingsprocessen, ontwikkelingsmogelijkheden en de uitdagingen waar werknemers mee te maken krijgen. Dit stelt me in staat jouw specifieke situatie te begrijpen en je te begeleiden bij het nemen van weloverwogen loopbaanbeslissingen.

Als coach in jouw loopbaanbegeleidingstraject geloof ik sterk in de kracht van het stellen van de juiste vragen, het ontdekken van jouw drijfveren en het identificeren van jouw unieke talenten. Samen zullen we jouw sterke punten en passies verkennen om een helder beeld te krijgen van wat jou gelukkig maakt in je werk. Ik zal je ondersteunen bij het ontwikkelen van een strategie en actieplan om jouw loopbaandoelen te bereiken. We werken samen en ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Warme groeten,
Femke

Bij mij kan je terecht voor :

Talentgerichte loopbaanbegeleiding, coaching, outplacement.

Contacteer Femke Jacobs
Goorvoetweg 9d, 2223 Schriek
Binnengoor 17, Westmeerbeek