Gudrun De Waele

“Ontwikkel je potentieel en creĆ«er meer voldoening in je leven en loopbaan.”

Waar
Lokeren
Meer informatie over Gudrun De Waele

Gudrun De Waele

Als ervaren loopbaancoach met een achtergrond in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, begrijp ik de unieke uitdagingen waarmee jij geconfronteerd wordt. Mijn aanpak is gericht op het bieden van praktische en empathische begeleiding, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Hieronder vind je enkele van de thema’s waarin ik gespecialiseerd ben, die aantonen waarom ik mogelijks de ideale loopbaanbegeleider ben voor jou.

  • Thema 1: Werknemers in de publieke sector, omdat ik door mijn jarenlange ervaring in diverse administraties en publieke organisaties hen kan begeleiden bij het aanpakken van obstakels in hun loopbaan of het vinden van een andere richting.
  • Thema 2: Werknemers in het onderwijs, omdat ik door mijn werk en ervaring in deze sector de noden begrijp van leerkrachten, directeurs en andere professionals in het onderwijs, en hen kan ondersteunen in hun loopbaannoden.
  • Thema 3: Mensen uit de sector media, omdat ik door mijn werk in en met de media begrijp welke unieke uitdagingen deze sector biedt en welke uitdagingen en kansen werknemers in deze sector kunnen ervaren.
  • Thema 4: Werknemers in transitie, omdat ik hen met diverse tools en technieken kan begeleiden bij het vinden van een nieuwe richting, een nieuwe uitdaging of een nieuwe wending in hun loopbaan.

Thema vindwoorden: Communicatie, Persoonlijke Ontwikkeling, Teamdynamiek, Loopbaantransities, Stressmanagement

Wie ben ik?
Als gepassioneerd loopbaancoach zet ik mijn ervaring in communicatie en persoonlijke ontwikkeling in om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Ik bied een persoonlijke, individuele aanpak om anderen te ondersteunen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun potentieel, zowel professioneel als persoonlijk.

Bij mij kan je terecht voor:
Effectieve communicatie, Persoonlijke groei, Teamontwikkeling, Loopbaanbegeleiding, Stressmanagement.

Contacteer Gudrun De Waele
Leeuwerikstraat 1, 9160 Lokeren