Helene De Smet

Neem je leven in eigen handen! Het maakt je zoveel gelukkiger!

Meer informatie over Helene De Smet

Helene De Smet
Welke doelgroepen zijn voor mij relevant
Doelgroep 1: Bedienden omdat ik jarenlang in deze sector heb gewerkt
Doelgroep 2: Leidinggevenden omdat ik jarenlange ervaring heb
Doelgroep 3: Onderwijs omdat ik veel heb samengewerkt met deze sector
Doelgroep 4: Ondernemers en mensen die graag van hun hobby hun beroep willen maken omdat ik dit zelf ook deed
Doelgroep 5: Zorgsector omdat ik er jarenlang heb in gewerkt

Wie ben ik?
Ik studeerde af als (bedrijfs-)psychologe aan de universiteit van Gent. In deze opleiding focus je als psycholoog op het professionele leven van mensen. Na enkele bediendenjobs en een boeiende loopbaan in een leidinggevende functie, begon ik enkele jaren geleden als loopbaanbegeleider, zelfstandig psychologe en artiest. Ik ben 42 jaar, en naast jobcoach ben ik de vriendin van Tom en mama van een vijfjarige dochter, √Člouenn-Florence. Ik hou enorm van unieke kunst. Ik kan erg genieten van gaan eten op restaurant, samenzijn met vrienden en familie en quality-time met mijn gezin. We wonen in Maarkedal, in de Vlaamse Ardennen.
Ik hou van mensen, en van praten met mensen. Ik heb zelf meermaals ondervonden dat je door de dingen uit te spreken, tot nieuwe verrassende inzichten komt. Als psychologe leer ik mensen om tot inzichten te komen, en zo hun leven de richting te laten uitgaan die ze zelf graag willen. Ik bied handvaten aan, waarmee we samen concreet aan de slag gaan. De loopbaancheques zijn een ongelooflijke kans om betaalbare gepersonaliseerde coaching te krijgen. Je bent immers zelf de architect van je eigen leven.
Positiviteit staat centraal in het traject. We focussen op sterktes en passies. Ik vertrek steeds vanuit de client, samen met de client. Ik zoek graag creatieve manieren om mensen te prikkelen in de richting waarin zij willen groeien. We vertrekken vanuit sterktes, interesses, passies en vaardigheden, en bekijken samen welke richting de client uit kan en wil. Iedereen heeft unieke talenten, alleen zitten die soms wat verborgen, als gevolg van gewoonte, sleur en angst voor het onbekende. We streven oprecht professioneel geluk na, dat uiteraard ook een grote invloed heeft op alle andere facetten van je leven.

Bij mij kan je terecht voor :

Gediplomeerd psychologe, Ervaringsdeskundige in van je hobby je beroep maken, luisterend oor, adviseur, HR, Creatief denker,

Contacteer Helene De Smet
Tiegstraat 4, 9688 Schorisse
Kerkplein 15, 9600 Ronse