Ilse Gysel

Vind jouw Vavavoom , de gebruiksaanwijzing van jouw specifieke en unieke zelf!

Waar
Brugge - Gent - Diksmuide
Meer informatie over Ilse Gysel

Ilse Gysel
Welke doelgroepen zijn voor mij relevant
Doelgroep 1: Iedereen omdat ik basics meegeef die universeel zijn
Doelgroep 2: Onderwijs omdat ik hierin opgegroeid ben en die wereld van binnen en van buiten ken
Doelgroep 3: Leiderschap omdat ik hier ervaring en opleiding in heb
Doelgroep 4 : Zelfstandige ondernemers vanuit ervaring
Doelgroep 5: Sales en Communicatie omdat ik hier een stokpaardje, ervaring en opleiding in heb

Wie ben ik?
“Een leven lang leren, leren leren , leren leven, het leven leven op een vrolijke en energieke manier , dat is mijn Vavavoom ! Ik ga graag samen met jou op zoek naar wat jou uniek maakt , wat je talenten en wensen zijn, waar jij vrolijker van wordt (dan je nu bent) , wat jouw meerwaarde is in om het even welke context en hoe je je mooiste leven in elkaar kunt steken. Want als je denkt dat je daar zelf geen impact op hebt, dat je het moet doen met wat er al dan niet op je pad komt, leef je niet ten volle en doe je jezelf groot onrecht aan. Jouw Vavavoom draagt bij aan een betere wereld , zowel voor jezelf als voor het grotere geheel. Leven is blijven bewegen , in alle betekenissen van het woord : Of het nu fysiek is, psychisch, emotioneel of naar de top van je carrièreladder!”

Ilse is coach en trainer en is uitgebreid opgeleid in Communicatiemanagement, Coaching & Consulting, Master in Belbin Teamrollen, Master in NLP, Feldenkrais Practitioner, PAVA-COACH (een leiderschapsmodel) , Stress-en Burn Out begeleiding.

Bij mij kan je terecht voor :
Welke zijn mijn expertises, skills: Twintig jaar ervaring in de financiële sector, opgegroeid in onderwijs- midden, Contact Centre Coaching ervaring, Horeca-ervaring, Ervaring in People Manangement en Leiderschap, Mental Coaching in de sport.
Vinden wat bij jou past, Grenzen stellen, Zelfzekerheid, Hoogsensitiviteit en andere gevoeligheden, Langdurige stress, Weerbaarheid, Leiderschapsvaardigheden, Communicatie, functioneren binnen een team, zelfsturende teams, omgaan met lastige collega’s of leidinggevenden.

Contacteer Ilse Gysel
Jacob Van Ooststraat 10.1, 8000 Brugge
Wiedauwkaai 23, 9000 Gent
Woumenweg 162, 8600 Diksmuide