Julie Verstraete

Onderschat nooit DE KRACHT van kleine stapjes.

Waar
Gent - Gent
Meer informatie over Julie Verstraete

Julie Verstraete

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant:

  • Doelgroep 1: Sociale-/Non-profit sector: ik werkte meer dan 20 jaar als in deze sector als hulpverlener, begeleider, gezinsbegeleider, individuele begeleider, opleider, coach, counselor.
  • Doelgroep 2: Onderwijs: ik haalde mijn getuigschrift pedagogische bekwaamheid en deed ervaring op als leerkracht (Frans en PAV) en leerlingbegeleider in het secundair onderwijs. De afgelopen 10 jaar begeleidde ik als loopbaancoach heel wat leerkrachten met uiteenlopende loopbaanvragen.
  • Doelgroep 3: Zorg: ik begeleidde doorheen de jaren een groot aantal werknemers uit de zorg: opvoeders, verpleegkundigen (+ specialiteiten), zorgkundigen, maatschappelijk werkers met jullie loopbaanvragen en werkcontext ben ik vertrouwt.
  • Doelgroep 4 : Horeca: aangezien ik zelf lange tijd als kelner, sommelier, hulpkok werkte is de horecasector mij wel vertrouwd.
  • Doelgroep 5: Zelfstandigen: als kind van een zelfstandige en met veel zelfstandigen in mijn directe omgeving werk ik sinds 2020 als zelfstandige in bijberoep als (loopbaan)coach en counselor. Ik ben dan ook vertrouwd met de vragen waar een zelfstandige mee kan worstelen.

Wie ben ik?
Ik ben Julie Verstraete (°1975), opgegroeid in Gent. Thuis ben ik partner van Pieterjan Robijn en mama van onze prachtige dochter Nora. Ik ben leerlingenbegeleider in het secundair onderwijs, loopbaanbegeleider en contextuele – en systemische counselor.
Tijdens de opstart van de begeleidingen ben ik graag een inspirerende vertrager en luisteraar, tijdens het proces een betekenisvolle verbinder die je graag motiveert tot allerlei acties.

MIJN PASSIE EN INTERESSES
Als mens, begeleider, coach, counselor en ondernemer ontdekte ik mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling in verbinding met ieders betekenisvolle hulpbronnen waar de natuur heel natuurlijk ook deel vanuit maakt.

MIJN WHY
Ik beluister en begeleid graag alle mensen die graag iets willen veranderen aan hun loopbaan. Dit wil ook zeggen dat je je graag wil versterken of verder ontplooien in je huidige job.
Graag wil ik werknemers/ondernemers/leidinggevende helpen bij het (her)ontdekken van hun authenticiteit en levensvisie. Door deze te (her)ontdekken, kan je zelfvertrouwen en zin naar (zelf) ontplooiing groeien. Zinvolle actie(s) in verbinding brengen met jouw betekenisvolle netwerk/hulpbronnen betekent dat je terug op of naar je pad wandelt.
Ik doe dat in de rol van loopbaanbegeleider en eigenlijk nog veel meer als vertrager, klankbord, verkenner, motivator en verbinder. Vanuit de diepe overtuiging dat de wereld nood heeft aan mensen die zichzelf en dus authentiek kunnen zijn in het leven en dus ook op de werkvloer.

Bij mij kan je terecht voor :
(Her)oriëntering, Combineren van verschillende beroepen, Work-life balance (ook als mantelzorger), preventie van Burn – out, terug aan het werk na Burn – out, terug aan het werk na langdurige ziekte, Stress, Zelfvertrouwen, Faalangst, Perfectionisme, Zelfzorg, Assertiviteit, Persoonlijke groei, Zingeving

Contacteer Julie Verstraete
Ingelandgat 1, 9000 Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent