Kaat Teerlinck

Zelfinzicht, betrokkenheid en zuivere communicatie zijn mijn speerpunten om vooruit te gaan.

Waar
Brugge - Gent - Assebroek
Meer informatie over Kaat Teerlinck

Kaat Teerlinck

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

Doelgroep 1: Zorgsector omwille van mijn ervaring door mijn functie als welzijnscoach in de zorgsector – werkzaam binnen de HR-afdeling van een psychiatrisch centrum.

Doelgroep 2: Onderwijs omdat ik als studiebegeleider gewerkt heb in een onderwijsondersteunende dienst binnen het hoger onderwijs.

Doelgroep 3: Onderzoek omdat ik ervaring opdeed in een context die zeer nauw aanleunde tegen een onderzoeksomgeving en daarnaast ook in mijn netwerk. 

Doelgroep 4: Overheid omdat ik hierover zowel kennis heb opgedaan tijdens mijn studies van Politieke wetenschappen en Journalistiek, alsook werkervaringen binnen de sector.

Wie ben ik?

Hoe sta ik in coaching? 

Mogen vergezellen, uitdagen en getuige zijn van de veer- en daadkracht van anderen bezorgt me ontzettend veel voldoening. Maar ik ben pas tevreden als jij dat bent. Dat vergt een soepele aanpak, afgestemd op jouw noden en doelen. Een klare blik en een gedeelde goesting om zelfinzicht na te jagen zijn voor mij onontbeerlijk. Ik werk grondig en efficiënt, maar doe dit met veel warmte en geduld. 

Wat is mijn achtergrond?

Na mijn studies van Journalistiek en Politieke Wetenschappen drukte ik een meer mensgerichte stempel op mijn loopbaan. In mijn eerste job als studiebegeleider begeleidde ik universiteitstudenten in allerlei aspecten van hun studieloopbaan en hun jongvolwassen leven. Om meer diepgang in mijn begeleiding te bieden, volgde ik het postgraduaat ‘Inspirerend Coachen’. 

Dat kon ik ook inzetten in een meer coördinerende functie die ik nadien opnam binnen de huisvestingsdienst van de universiteit. Bovendien kon ik veel communicatie-ervaring opdoen in beide functies. Intussen ben ik aan de slag als welzijnscoach in een psychiatrisch centrum. Hier mag ik me volledig toeleggen op de loopbaan en het welzijn van de medewerkers van het centrum.

Bij mij kan je terecht voor : 

Carrièrewendingen, solliciteren, work-life balans en grenzen bewaken, studiebegeleiding, communicatievaardigheden, timemanagement…

 

 

Contacteer Kaat Teerlinck
Diamantslijpersstraat 8 bus 3, 8000 Brugge
Ingelandgat 1, 9000 Gent
Gulden-Peerdenstraat 35, 8310 Assebroek