Katia De Vries
Waar
Mortsel - Mechelen
Meer informatie over Katia De Vries

Katia De Vries

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: Dienstverlening omdat ik zelf lange tijd als dienstverlener werkte in verschillende domeinen is de dienstensector mij heel vertrouwd.
  • Doelgroep 2: Bedienden omdat ik zelf heel wat ervaring opgedaan heb als bediende in de privésector.
  • Doelgroep 3: Culturele en artistieke sector omdat ik een passie heb voor kunst en cultuur.
  • Doelgroep 4 :Zelfstandigen omdat ik als zelfstandig (loopbaan)coach en therapeut. werk. Ik ben dan ook bekend met de vragen waar een zelfstandige mee kan worstelen, ook startende zelfstandigen
  • Doelgroep 5:Horeca omdat ik zelf lange tijd als kelner, hulpkok en het hotelwezen werkte is de horecasector mij wel vertrouwd.
  • Doelgroep 6: Internationale sector omdat ikzelf jarenlang in het buitenland heb gewoond en gewerkt heb en ook in een ver verleden op de luchthaven heb gewerkt.
  • Doelgroep 7: Zorgverleners omdat ik veel ervaring heb met het werken met zorgverleners in de brede zin van het woord in mijn coach en therapie praktijk.

Wie ben ik?

Reeds vanaf jonge leeftijd had ik interesse in het menselijke gedrag. Na vele omzwervingen over de hele wereld , waar ik altijd in contact kwam met mensen van allerlei culturen en allerlei slag, startte ik , eens terug in België, op 36 jarige leeftijd een studie psychologie. De studie was het begin van een constante blijvende bijscholing. De wens groeide hoe langer hoe meer om mensen te ondersteunen in hun persoonlijk proces. Ik heb een holistische visie en bekijk moeilijkheden in een brede context. Ik probeer de kennis en ervaring vanuit mijn studies, praktijk en persoonlijke ervaringen samen te bundelen en over te brengen om mensen te begeleiden in hun groeiproces. Ik erken het belang en de kracht om echt te luisteren. Dit doe ik op een warme, open, geduldige en natuurlijke manier.
In mijn vrije tijd blijf ik studeren, wandel ik graag, leest ik veel, doe ik aan yoga en zorg ik met veel liefde voor mijn twee tieners Warre en Fien.

Bij mij kan je terecht voor:
Persoonlijke – en professionele ontwikkeling, stress & burn-out, piekeren, perfectionisme, faalangst, sociale angst, zelfvertrouwen, grenzen stellen, jobkeuze, studiekeuze, oriëntatie, solliciteren, zelfzorg, talenten, eigenwaarde, assertiviteit, work- life balance

Contacteer Katia De Vries
St-Benedictusstraat 47, 2640 Mortsel
Willem Geetsstraat 35, 2800 Mechelen