Kim Bossuyt

“Woorden zijn meer dan alleen maar woorden”

Waar
Assenede
Meer informatie over Kim Bossuyt

Kim Bossuyt
Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: Onderwijs. Ik werd het onderwijsveld met de paplepel ingegeven. Ik heb dan ook een aantal jaar voor klas gestaan : in het volwassenenonderwijs maar ook in het secundair heb ik een aantal jaar les gegeven. Momenteel geef ik ook online les over de hele wereld aan kinderen en volwassenen.
  • Doelgroep 2: Ambtenaren. Ik heb zelf binnen een aantal overheidsinstanties gewerkt, van de Stad Gent tot de Provincie Oost-Vlaanderen.
  • Doelgroep 3: Juristen. Ik ben zelf licentiaat rechten en werkte als jurist bij een notariskantoor.
  • Doelgroep 4 : Taalkundigen. Ik ben heel veel met talen bezig en studeerde als bedrijfsvertaler Frans, Engels en Spaans.
  • Doelgroep 5: Coaches omdat ik weet dat ook zij soms een duwtje in de rug verdienen, en nieuwe methodes mogen ontdekken.

Wie ben ik?
Omdat ik overtuigd ben dat de positieve kracht van coaching jou als werknemer of zelfzandige op een bepaald moment naar een volgend niveau kan tillen. Omdat ik overtuigd ben dat dit voor iedereen van belang kan zijn, zowel personen zonder diploma als mensen met een diploma. Zo is loopbaancoaching voor iedereen. We zijn allemaal gelijken en als we kunnen inzetten op onze krachten op de werkvloer maar zeker ook ernaast, dan worden we daar als persoon alleen maar beter van. Het fijne aan de loopbaancoaching die je bij mij kan volgen is dat ik mag samenwerken met prachtige dieren, namelijk paarden. Zij voelen je haarfijn aan, zetten je aan tot nadenken en geven je een boost in jouw zoektocht. Ervaring met paarden is helemaal niet vereist, want het hele proces gebeurt naast het paard. We werken meestal met een kleine A-pony die heel toegankelijk is en voor iedereen geschikt is. Het straffe aan jouw verhaal is dat je niet hoeft te doen alsof, je mag geheel jezelf zijn en het paard nodigt jou daartoe ook uit. We werken samen, als gelijken, met als belangrijkste drijfveer “ik ok, jij ok”, omdat dit ook door de paarden zo wordt aangegeven. Dit is tenslotte een van de krachten van Equicoaching als loopbaancoaching. We bevinden ons ook in alle rust, in de natuur. Een gegeven waar iedereen naar op zoek is. Benieuwd hoe die aanpak jou kan verder helpen op dit pad ? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende introductie!

Bij mij kan je terecht voor :
Hoogsensitiviteit, Sensitiviteit, Autisme, Perfectionisme, Equicoaching, Motivationeel werken, Persoonlijk werk, Loopbaangeluk.

Contacteer Kim Bossuyt
Molenbosstraat 30, Molenbosstraat 30 Assenede