Kristina Demey

You can’t do a good job if your job is all you do.

Waar
Bree
Meer informatie over Kristina Demey

Kristina Demey

Hoe ga ik met plezier naar mijn werk en hou ik aan het einde van de dag nog energie over voor mijn gezin?

Met deze vraag kan je bij mij terecht en de doelgroepen die mij het meest aanspreken zijn :

Doelgroep 1:

Sales en Communicatie en Taalkundigen omdat ik meer dan 20 jaar ervaring heb in een commerciële functie. To do lijsten, targets, en de bijhorende stress zijn me niet vreemd.

Doelgroep 2:

Technische beroepen – werknemer omdat ik ervaring heb in project business en geregeld in contact kom met arbeiders. De samenwerking tussen kantoor en werkvloer is belangrijk.

Doelgroep 3:

Bouwsector omdat mijn vader aannemer was in wegen- en tuinbouw. Ik kom uit een ondernemingsgezin. Omgaan met tijd, prioriteiten stellen, je kunt wel zeggen dat dit mij met de paplepel ingegeven is.

Doelgroep 4:

Kantooromgeving – Administratieve bedienden omdat ik als coach deze profielen frequent begeleid in hun loopbaanvraag.

Doelgroep 5:

Zelfstandigen in bijberoep omdat je wil groeien en hulp nodig hebt om door je angst te gaan

 

Ik ben Kristina Demey. Ik ben een optimist en geloof sterk in de positieve kracht van mensen om hun eigen leven niet alleen te ontdekken, maar te creëren.

Ik ben heel actief, maar ondervind niet het negatieve gevoel van altijd ‘aan’ te staan. Ik help je graag om te onderzoeken hoe jij met plezier en voldoening jouw werk met jouw gezinsleven combineert.

Mijn aanpak gaat verder dan het aanleren van technieken en trucjes. Door je onderbewuste te herprogrammeren, verandert je mindset naar energie doseren en innerlijke rust.

Ik vraag door naar de kern zodat jij keuzes maakt die goed zijn voor jou en voor je gezin, zonder dat het ten koste gaat van je werk.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Contacteer Kristina Demey