Kurt Deschepper
Waar
Brugge - Bissegem - Kortrijk
Meer informatie over Kurt Deschepper

Kurt Deschepper

Tijdens mijn carrière als leidinggevende in de bewakingssector (10 jaar) en als zelfstandige in de zorg- en coaching sector, werd ik gedreven door de vragen: “Wat drijft ons in wat we doen?” en “Hoe worden we de beste versie van onszelf?”. Deze zoektocht heeft mij geleid tot inzichten die universeel toepasbaar zijn binnen diverse sectoren.

Wie ben ik
Samenwerken met mij betekent dat we uw loopbaanvragen aanpakken en uw ambities vormgeven door gezamenlijk aan uw toekomst te bouwen. Ik bied u de waardevolle ervaring die ik heb opgedaan in sectoren zoals bewaking, zorg, horeca, als startende zelfstandige en als zelfstandige coach in hoofd of bijberoep.

Mijn ervaring toont aan dat er steeds terugkerende patronen zijn die leiden tot voldoening en groei in zowel werk als leven. Laat mij u helpen deze patronen te herkennen en te benutten om uw leven te verrijken en aan te passen waar nodig.

Bent u klaar om uw loopbaan naar een hoger niveau te tillen of wil je net meer balans in je leven? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ervaar de voordelen van samenwerking met een ervaren professional.
U bent van harte welkom.

Bij mij kan je terecht voor
loopbaanbegeleiding, weerbaarheids- en productiviteitstraining, NLP, coaching, teambuilding en creatief-fysiek coachen alsook leren omgaan met stress, angsten en fobieën.

Contacteer Kurt Deschepper
Diamantslijpersstraat 8, Diamantslijpersstraat 8 bus 3 Brugge
Kerkvoetweg 13, 8501 Bissegem
Oude Vestingsstraat 11, 8500 Kortrijk