Leen Pyls

Je winterpels achterlaten kan maar als je de lente vertrouwt.

Waar
Antwerpen
Meer informatie over Leen Pyls

Leen Pyls
Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: Sociale / non-profit sector omdat ik meer dan 10 jaren op de sociale dienst van een OCMW heb gewerkt en enorm veel waardering heb voor iedereen die werkzaam is in de sociale sector.
  • Doelgroep 2: onderwijs omdat ik onderwijs héél belangrijk vind. Daarom ook de bewuste keuze om zelf ook met mijn 2 voeten in een schoolse omgeving te staan. Het is elke dag opnieuw een boeiende en leerrijke uitdaging. Tegelijkertijd besef ik hoeveel een job in het onderwijs vraagt.
  • Doelgroep 3: Bouwsector en technische beroepen omdat ik heel wat expertise heb in hoger opgeleiden & in generalisten die opzoek zijn naar zingeving. Ben je ingenieur en/of hoger opgeleid en ben je op zoek naar meer dan wil ik graag met je kennismaken.
  • Doelgroep 4 : Zorg omdat ik zelf affiniteit heb met de sociale sector en opleidingen geef in de zorgsector.
  • Doelgroep 5: werknemer omdat ik iedereen die op zoek is naar zingeving in zijn werk of in zijn leven wil meenemen in een persoonlijk proces.

Wie ben ik?
“Wie ben ik?” Het blijft met verre voorsprong toch wel één van de moeilijkste vragen. Vaak beantwoorden we deze vraag met wie we zijn als professional. En dan lijkt het nog enigszins simpel: ik was maatschappelijk werker en momenteel werk ik als leraar, therapeut, trainer, coach & loopbaanbegeleider.

Maar gelukkig ben ik veel meer dan dat: ik ben vrouw, mama, partner, vriendin, levensgenieter, luiaard, lezer, wereldreiziger, verbinder, creatieveling, enthousiasteling, generalist, sporter, … en last but not least zinzoeker.

Zinzoeker: hoe geef ik nu richting aan mijn leven en hoe geef ik nu voldoende betekenis en invulling aan wat ik belangrijk vind en graag wil doen. Zowel op het werk als naast het werk!

Dat is waar voor mij een traject loopbaanbegeleiding over gaat want onze job lijkt vandaag meer dan eens een grote rol te vervullen voor onze identiteit, zelfwaarde en zingeving.

Ik ben opgeleid als integratieve therapeut en pas dit ook toe in mijn loopbaantrajecten. Dit betekent dat je niet in een bepaald plaatje moet passen en je niet in een vast traject stapt. Samen met jou bekijk ik wat jij graag uit loopbaanbegeleiding wilt halen, wat jij nodig hebt en welke methodieken dat bij jou passen.

Bij mij kan je terecht voor :
Hoger opgeleid, hoogbegaafd, hoog getalenteerd, zinzoeker, (creatieve) generalisten, stress & burn-out, piekeren, perfectionisme, faalangst, sociale angst, leiderschap, communicatie

Contacteer Leen Pyls
Wetstraat 35, 2060 Antwerpen