Leen Van de Wouwer

Alles wat mogelijk is, zit al ergens in ons: soms nog klein en onzichtbaar, soms heel obvious

Waar
Heusden-Zolder - Zolder
Meer informatie over Leen Van de Wouwer

Leen Van de Wouwer

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: Veelzijdige mensen, creatieve generalisten, multipotentials, omdat ik zelf ook niet graag in een hokje gezet wordt en veel uiteenlopende interesses heb. Ik verdiep me al meer dan 5 jaar in veelzijdigheid. Ik coach richting een veelzijdige loopbaan, veelzijdige onderneming of veelzijdig leven.
  • Doelgroep 2: Zorgsector, omdat ik al meer dan 5 jaar lesgeef en coach in de opleiding verzorgende – zorgkundige en vormingen in zorgsector. Ik heb ook ervaring in het runnen van een dienstenchequebedrijf.
  • Doelgroep 3: Onderwijs, omdat ik zelf al jaren lesgeef en al veel leerkrachten en leidinggevenden uit het onderwijs heb gecoacht in loopbaanbegeleiding en op de werkvloer.
  • Doelgroep 4: Sociale / non-profitsector, omdat ik meer dan 10 jaar uiteenlopende werkervaring heb in zowel sociale economie, buurtopbouwwerk,… als HR en vorming.
  • Doelgroep 5: Artistieke – Creatieve sector omdat ik zelf artistiek en creatief ben en in mijn eerste jaren als zelfstandige het coachen combineerde met juweelontwerp. Ik heb meer dan 5 jaar werkervaring in de culturele sector als stafmedewerker.
  • Doelgroep 6: (Startende) zelfstandigen omdat ik zelf veel ondernemerstrajecten en business-coaching heb gevolgd en toegepast, zodat ik met vele kaders en methodieken kan hanteren.
  • Doelgroep 7: Trainers en coaches omdat ik uiteenlopende opleidingen en begeleidingen volgde en begeleid heb gericht o.a. Appreciate Inquiry, Oplossingsgericht coachen, waarderend coachen, coachend leiderschap, waarderende leiderschap,…  Door mijn ervaring in lerarenopleiding , kan ik coaches en trainers ondersteunen om hun training/ coaching verder vorm te geven.

______________________________________________________________________________

Wie ben ik?

Ik vind het enorm boeiend om het leerproces en de persoonlijke ontwikkeling van mensen te stimuleren en begeleiden via loopbaancoaching, stress- en burn-outcoaching, coaching in veelzijdigheid en vorming. In mijn eigen zaak SJIC Coaching inspireer ik mensen om de ‘WOUW’ bij zichzelf en anderen te ontdekken én ervaren: waardering voor wat er al is, voor wie ze zijn, voor wat er goed gaat; verwondering voor wat er van daaruit mogelijk is; durf en goesting om te veranderen met kleine stapjes en zo een schitterende toekomst te ontwerpen.

Ik werk waarderend, inspirerend, oplossings- en talentgericht.

Mijn persoonlijkheid:  veelzijdig, opmerkzaam, enthousiast, flexibel inzetbaar, zelfstandig, extravert, creatief in denken en doen, mar vooral uiterst nieuwsgierig naar verhalen van mensen.  In mijn veelzijdig leven geef ik mijn creativiteit, juweelontwerp, interesse in cultuur, koken, aandacht voor mijn gezin en familie, uitjes met vrienden, ME-time,… een plekje.

Levenslang leren is een rode draad in mijn leven: Naast mijn opleidingen Onderwijzeres Lager Onderwijs en Sociaal-Culturele Agogiek, verdiepte ik me in Appreciate Inquiry, positieve psychologie, coaching, leidinggeven, waarderend leiderschap, communicatie, maar ook creativiteit, narratief coachen,…  Naast coaching, werk ik ongeveer 6 jaar met enorm veel passie als vormingsmedewerker bij Ferm Thuiszorg o.a. in de vakken Sociale Vaardigheden en Psychologie in de opleiding Zorgkundige.

Bij mij kan je terecht voor :

Veelzijdigheid – WOUW – Waardering – Inspiratie – Nieuwe inzichten – Talenten – Focus – Leiderschap – Bewuste keuzes maken – In actie komen – Leren omgaan met stress & burn-out/ bore-out – Professionele groei – je eigen verhaal schrijven – communicatie – Teamcoaching – – Training en vorming

Contacteer Leen Van de Wouwer
Aanhofstraat 19, 3550 Heusden-Zolder
Terlaemenlaan 36, 3550 Zolder