Lesley De Schepper

Zet in op verandering, ondersteund door je coach.
Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results. Albert Einstein

Waar
Ternat
Meer informatie over Lesley De Schepper

Lesley De Schepper
Met deze doelgroepen is er een grote connectie

  • Doelgroep 1: kantoormedewerkers omdat ik zelf ervaringsdeskundige ben in kantoorwerk en kantooromgeving.
  • Doelgroep 2: leerkrachten en iedereen uit de onderwijsomgeving omdat ikzelf met dat domein en de denkwereld van mijn collega’s heel goed bekend ben. Er zijn vele uitdagingen en stresspunten. Ik mocht al vele cliënten op weg zetten naar meer werkgeluk.
  • Doelgroep 3: zorgverleners omdat ik weet wat het is om te moeten begrenzen als je een zorgende kern hebt en als je lichaam dreigt stop te zeggen.
  • Doelgroep 4 : leidinggevenden omdat ik geloof in de kracht van communicatie en feedback en omdat ik vertrouwd ben met de bestaande valkuilen.
  • Doelgroep 5: twijfelaars en multipotentials omdat ik je handvaten geef die je brengen tot keuzes maken en omdat ik (als rolmodel) jou inspireer om te doen wat bij je past – ook als zelfstandig ondernemer. Elk inzicht is gebaseerd op diepe reflecties.
  • Doelgroep 6: laaggeschoolden omdat ik je inzicht en vertrouwen geef in je eigen vaardigheden. In veel van mijn coachings zet ik sterk in op zelfvertrouwen en kunnen.
  • Doelgroep 7: 50+ omdat ik mede door de leeftijdsmatch al vele cliënten in mijn leeftijdscategorie verwelkomde en hen naar een mooie uitkomst heb mogen begeleiden.

Wie ben ik?

Ik begeleid, als veelzijdige en mature jonge vijftiger, mijn cliënten al ruim 5 jaar naar meer werkgeluk. Ik zorg voor inzichten in wat iemand professioneel nodig heeft, kan en wil.

Aansluitend op de middelbare Latijn-Wetenschappen werd er voor mij een universitair pad uitgestippeld. Dat volgde ik niet. Wel behaalde ik meerdere diploma’s op die momenten waarop ik het wou en er klaar voor was en in die gebieden die mij boeiden. Als carrièreswitcher (ondernemingswereld, onderwijs, zelfstandige) ben ik een rolmodel voor persoonlijke ontplooiing met als doel blijvende werkvoldoening.

Ik ga met jou op zoek om dichter te komen bij het beroepsleven en bij het werkgeluk dat je (stiekem) wil. Tijdens de coachgesprekken vertrek ik vanuit jouw verhaal en noden. Ik focus op een positieve ontwikkeling voor jou op vlak van tevredenheid en voldoening. Veelal heeft dit ook een positief effect op je privésfeer.

Ik begeleid in het optimaliseren van je werksituatie, in het maken van een loopbaankeuze en/of in het inzetten op andere horizonten op de arbeidsmarkt.
Ik zet in op individuele coaching, 1-op-1. Elk deel ervan wordt telkens helemaal op jou afgestemd.

Tijdens het kennismakingsgesprek luister ik naar jouw probleem en naar jouw verlangen. Ik geef je meer informatie over het verloop van de loopbaanbegeleiding. Bij het erop volgende intakegesprek gaan we dieper in op de situatie waarbij je hulp wilt. De coachdoelen worden vastgelegd. Aan de loopbaanvraag koppel ik de nodige oefeningen, met reflecties tijdens de coachgesprekken. Je actieplan neemt vorm en je persoonlijke ontwikkeling krijgt invulling.

Ik ondersteun elke cliënt vanuit mijn zorgzame, warme en motiverende persoonlijkheid.
Ik ben een coach met coachdiploma’s en getuigschriften. Het meest belangrijk voor jou zijn mijn ervaring, de resultaten en mijn engagement voor het verhogen van jouw werkgeluk.

Praktisch: ruime parkeermogelijkheid, privépraktijk in gemoedelijke sfeer, afspraak op korte termijn.

Bij mij kan je terecht voor :

communicatieproblemen, samenwerking, waardenbeleving, talenteninzicht, competenties, zelfvertrouwen, taakcrafting, heroriënteren, beslissingen, begrenzing, energiemanagement, feedback geven, reduceren van belemmerende gedachten, professionele identiteit, leidinggeven, studieplanning 

Contacteer Lesley De Schepper