Liesbeth Michiels

Alle wijsheid ligt in de mens besloten en de coach is een soort vroedvrouw die door het stellen van de juiste vragen de wijsheid geboren laat worden.”
Socrates

Waar
Humbeek
Meer informatie over Liesbeth Michiels

Liesbeth Michiels
Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: projectmanagers, omdat ik 8 jaar (inter)nationale projecten heb getrokken
  • Doelgroep 2: banksector, omdat ik 14 jaar gewerkt heb bij ING (commercieel, projectmanagement, …)
  • Doelgroep 3: werken in internationaal kader omdat ik 21 jaar heb gewerkt in internationale bedrijven
  • Doelgroep 4: grafische sector omdat mijn man, plus dochter en vele klanten in het grafische wereld werken
  • Doelgroep 5: onderwijs omdat ik al meer dan 100 mensen in het onderwijs heb begeleid. Van de kleuterklas tot universiteit, A en B stroom, bijzonder onderwijs, CLB, ….
  • Doelgroep 6: verkopen B2B omdat ik 7 jaar als adviserende B2B sales actief was
  • Doelgroep 7: artistieke sector omdat ik van kindsaf gepassioneerd bezig ben met dansepxressie, muziek, toneel en voordracht

Wie ben ik?
Liesbeth is de oprichtster en zaakvoerster van Evolving Clarity en toegepaste economist met ruim 20 jaar werkervaring in projectmanagement en commerciële functies in internationale grote en kleine bedrijven en in een VZW. Ze is vertrouwd met het reilen en zeilen van het bedrijfsleven. Gedetailleerde info op haar LinkedIn profiel. Laat je daar ook inspireren door de meer dan 35 aanbevelingen.
Ze begeleidt mensen en organisaties om zichzelf in hun kracht te zetten. Ze ondersteunt en inspireert je graag om met je vraag resultaatgericht aan de slag te gaan.

Als zeer ervargen iloopbaancoach (meer dan 5.150 uren) begeleidt Liesbeth je op een empatische en kordate manier. Samen onderzoeken we wat je wilt bereiken en waarom. Zodra we je globale doel gefine-tuned hebben, definieer je ook een doel per sessie. Ze begeleid je coaching proces aan de hand van aandachtig luisteren wat er gezegd én niet gezegd wordt.
Ze houdt je een spiegel voor en stel triggerende vragen zodat je tot nieuwe inzichten komt onder andere in de wisselwerking tussen je lichaam, je emoties en je denken. Deze inzichten stellen je dan ook in staat om bewustere keuzes te maken. Ze geven je meer duidelijkheid. Deze keuzes creëren nieuwe mogelijkheden om je doel te realiseren en je levenskwaliteit te verhogen.

Ze heeft mensen met de meest uiteenlopende beroepen gecoacht
• van kleuterjuf tot crisismanager
• van architect tot beenhouwer
• van bankdirecteur tot muzikant
• van poetshulp tot hoofdverpleegkundig

Liesbeth leeft de ethische code van Internationale Coaching Federation (ICF) na.

Bij mij kan je terecht voor :
Nieuwe inzichten – bewuste keuzes maken – perfectionisme – moeilijk nee zeggen – anderen helpen ten kosten van jezelf – definitief verminderen van stress – burnout – werknemer en bijbeoep – van bijberoep naar 100% zelfstandige – profesionele groei – reintegratie na ziekte – anders omgaan met moeilijke situaties – snelle denkers – wisselwerking tussen je lichaam, je emoties en je denken – meer dan 800 mensen begeleid met loopbaancheques:

Contacteer Liesbeth Michiels