Lieve Gabriels

Sterke kennis van opleidings- en arbeidsmarkt

Meer informatie over Lieve Gabriels

Lieve Gabriels

Volgende doelgroepen zijn voor mij relevant. Behoor je niet tot één van deze doelgroepen, dan ben je zeker ook welkom. Met 20 jaar ervaring in loopbaanbegeleiding, coachte ik eveneens met veel enthousiasme klanten uit andere sectoren.

    • Doelgroep 1: Sociale sector: ik studeerde verpleegkunde en werkte als ziekenhuis- en bedrijfsverpleegkundige. In een vzw organiseerde ik als vormingsmedewerker verschillende opleidingen voor personeel in de zorgsector.
    • Doelgroep 2: Onderwijs: ik behaalde het getuigschrift pedagogische bekwaamheid en gaf les en stagebegeleiding aan studenten gezondheids- en welzijnswetenschappen, evenals aan zorgkundigen in het volwassenenonderwijs.
    • Doelgroep 3: Human Resources: ik werkte als assessor bij heroriëntatie van werkzoekenden en als administratief medewerker op de personeelsdienst van een multinational.
    • Doelgroep 4 : Agrarische sector: ik ben één van de 45 door het departement Landbouw en Visserij geselecteerde loopbaanbegeleiders die het traject ‘loopbaanbegeleiding agrarische sector’ georganiseerd door VDAB heeft gevolgd.
    • Doelgroep 5: Startende zelfstandigen omdat al heel wat loopbaanklanten tijdens het traject besloten hebben om een bijberoep te starten. En mét succes!

Wie ben ik?
Mijn zin om bij te leren, een betere balans werk-gezin, een medische reden, deeltijds werk, …maakten dat ik verschillende jobs uitoefende: verpleegkundige, secretaresse, leerkracht, vormingsmedewerker, assessor, …
Volgende feedback van loopbaanklanten typeert mijn aanpak:
Persoonlijk, vertrouwelijk en open sfeer. Gestructureerd, pragmatisch, empathisch en kritisch. Concreet stappenplan zodat doel bereikt wordt.
Je kan uitgebreide getuigenissen lezen op www.lievegabriels.be

Bij mij kan je terecht voor :
Balans werk en privé. Heroriëntatie. Zelfvertrouwen. Talent inzetten Perfectionisme. Zelfstandig ondernemer worden. Solliciteren.

Contacteer Lieve Gabriels