Lieve Vander Linden

Be the change you want to see

Waar
Bierbeek
Meer informatie over Lieve Vander Linden

Lieve Vanderlinden
Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

Doelgroep 1: het onderwijs omdat ik 20 jaar les gegeven heb in het hoger secundair onderwijs. Hier leerde ik de vaardigheid om klassen te managen, leerlingen te motiveren en omgaan met moeilijke situaties met leerlingen.
Onderwijsmensen worden dagelijks geconfronteerd met problemen allerhande. Er wordt veel van jou gevraagd. Zowel op pedagogisch, persoonlijk als op administratief vlak. Daarnaast zijn er ook nog de perikelen met ouders en tussen collega’s.
Tijdens een coachingtraject versterk je je persoonlijk leiderschap. Je staat sterker vanUit Jezelf. Je ervaart meer innerlijke rust. Je geeft respectvol je grenzen aan. Je geniet weer van je job.

Doelgroep 2: zelfstandigen omdat ik sinds 2012 als zelfstandige coach en trainer aan de slag ben.
Als ondernemer word je geconfronteerd met allerhande uitdagingen die je doen twijfelen over jezelf en de te volgen weg. Tijdens een loopbaancoachingtraject groeit je zelfvertrouwen en zet je concrete stappen.

Doelgroep 3: leidinggevenden omdat ik ondertussen al veel ervaring heb in het coachen van deze doelgroep. Heel wat middenkaders hebben het gevoel voor niemand goed te kunnen doen. Leidinggevenden verliezen keiveel energie tijdens moeilijke gesprekken. Managers hebben dikwijls het gevoel te moeten trekken. In het slechtste geval raken ze volledig uitgeblust en vallen uit.
Laat het zover niet komen! Mijn specialiteit is het versterken van je persoonlijk leiderschap. Je communiceert efficiënt. Je hebt een gezond zelfvertrouwen en je behoudt je energie. Je geeft je grenzen aan en delegeert waar nodig. Je ervaart je job als zinvol.

Doelgroep 4 : teamleden omdat ik ondertussen al veel ervaring heb in het coachen van deze doelgroep. Maak je deel uit van een team en verloopt het samenwerken moeilijk?
Dan gaan we aan de slag met jouw persoonlijke valkuilen. Tijdens een loopbaancoachingtraject ontdek je wat je kan doen om je weer goed te voelen in je team. Je zelfvertrouwen groeit en je blijft rustig, ook in moeilijke situaties. Je krijgt weer energie van je job.

Wie ben ik?

Eerder per toeval ben ik in contact gekomen met NLP of Neurolinguïstisch Programmeren. En het klikte! Tijdens de opleiding stelde ik vast dat mijn analytisch denkvermogen (van opleiding ben ik master in de fysica) een krachtig instrument is tijdens mijn gesprekken. Door mijn reflectieve en analytische vragen haal ik in korte tijd veel uit de mensen.

Nadien ben ik gecertificeerd als professioneel Ontwikkelingsgerichte Coach. De Ontwikkelingsgerichte Benadering © en het ondersteunende Vorkmodel © zijn echt mijn ding. Het sluit volledig aan bij mijn visie over persoonlijke ontwikkeling. De VORK is het kader waarin ik coach. Ondertussen heb ik de opleiding Ontwikkelingsgericht Coachen van Teams gevolgd en ben ik gecertificeerd als professioneel facilitator van Ontwikkelcirkels. Tot slot heb ik me geperfectioneerd in perfectionisme met de OCP-methodiek en loopbaancoaching.

Ik ben ervan overtuigd dat we als mens groeien door in dialoog te gaan met elkaar. De gesprekken zijn dan ook heel interactief. “Ontwikkelingsgericht” wil zeggen dat we verder kijken dan enkel het behalen van het doel. We verbreden naar identiteit (Wie wil ik zijn?), naar missie en zingeving.

Jouw persoonlijke ontwikkeling heeft een positieve impact op je team, op je bedrijf of organisatie, op je klanten en stakeholders, op je familie en vrienden,..!
Bij mij kan je terecht voor

Mijn expertises, skills:
• Versterken van persoonlijk leiderschap zodat

o Je uit je emotioneel moeras blijft en dingen niet meer zo persoonlijk opneemt
o je niet meer impulsief en sterk emotioneel reageert op feedback
o je rust hebt in je hoofd en je beter kan focussen
o je je grenzen duidelijk aangeeft
o om kan met stressvolle situaties
o je groeit in zelfvertrouwen

• Een duidelijker zicht krijgen op het vervolg van je loopbaan
• Ontwikkelingsgerichte NLP-coaching, perfectionismecoaching, loopbaancoaching

Contacteer Lieve Vander Linden