Linde Inghelbrecht

Wil je leren om beter grenzen aan te geven, assertiever te zijn… in jouw job?
Is feedback geven & krijgen (nog) niets voor jou?
Dan help ik je graag op weg!

Waar
Wetteren
Meer informatie over Linde Inghelbrecht

Linde Inghelbrecht

Mijn persoonlijk coach motto is: walk the talk!
Bijgevolg heb ik een drietal favoriete doelgroepen die heel vertrouwd voor mij voelen om te coachen:

Doelgroep 1: Consulting.
Omdat ik de jobuitdagingen helemaal snap: het snelle tempo, hoge expertise-druk, maximaal aanpassingsvermogen. Het vraagt sterke (soft) skills om deze job met vertrouwen te doen! I’ve walked my miles to know, en vind het heerlijk om jou daarin te versterken!

Doelgroep 2: IT & digitalisering.
Omdat ik de evolutie naar T-shaping in IT afdelingen ook dagelijks ervaar in mijn job: customer-centricity, iedereen facilitator… Het is het nieuwe normaal, en ik vind dat fantastisch, alleen zorgt het ook vaak voor (ongevraagde?) jobaanpassingen & nieuwe loopbaancompetenties, wat voor sommige van ons een extra uitdaging is. Ik help jou daarin graag (verder) groeien!

Doelgroep 3: Opstartende freelancers.
Omdat ikzelf een intensief parcours heb afgelegd om de stap te (durven) zetten naar zelfstandig freelancer. Ook de veranderende werkgever-werknemer relatie is best wel aanpassen… Laten we daarom samen ontdekken hoe jij hierin sterker in je schoenen kan staan!

Wie ben ik?
M’n naam is Linde, en ik draai al meerdere jaren mee in het bedrijfleven. Heerlijk vind ik dat: ik hou van out-of-the-box thinking, hands-on beslissingen nemen, een try-&fail attitude, …

Ervaring leert me wel dat vaardigheden zoals assertiviteit, zelfleiderschap of een groeimindset, soft skills zijn die we énorm nodig hebben op de moderne werkvloer. Alleen worden we ze maar zelden echt aangeleerd; we worden eerder verwacht ‘het gewoon te kunnen’. En dat geeft stress, onzekerheid, onenigheid, …op de werkvloer. Dát wil ik mee veranderen: ik wil meebouwen aan een duurzame, mensgerichte groei van teams en bedrijven!
– Zodat jij anders kan (leren) denken: over jezelf, je werk, geld, succes,…
– Zodat jij (oude) patronen kan doorbreken, gewoon omdat je jezelf beter begrijpt…
– Zodat jij de innerlijke vaardigheden ontwikkelt die je nodig hebt in jouw job!
Daarom ga ik in m’n coachings samen met jou een stukje op weg: om doelgericht jouw blinde vlekken en oude manier(en) van denken te identificeren en te transformeren. Daarbij laat ik me graag inspireren door mijn grote voorbeeld: Louise Hay, ook wel The Queen of positive thinking genoemd.

Dus, ben je zelf een snelle denker? Triggert positieve psychologie nieuwsgierigheid bij jou? Hou je van een hands-on aanpak? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Ik ont-moet je graag!

Bij mij kan je terecht voor :
Loopbaanbegeleiding gericht op assertiviteit – groeimindset – zelfleiderschap – grenzen – zelfvertrouwen – verbindende communicatie – work/life – body/mind connectie – ondernemerschap – oplossingsgericht denken – T-shaping – freelance.

Contacteer Linde Inghelbrecht
Dendeldonk 10, 9230 Wetteren