Meer informatie over Lobke D'Hespeel

Lobke D’Hespeel
Als loopbaanbegeleider heb ik een speciale verbondenheid met volgende groepen :

  • Doelgroep 1: de zorgsector, omdat ik ben afgestudeerd als (psychiatrisch) verpleegkundige.
  • Doelgroep 2 : Onderwijs, omdat ik 10 jaar in een CLB heb gewerkt
  • Doelgroep 3 : Sociale non profit sector, omdat ik tijdens mijn 10 jaar bij het CLB allerlei sociale sectoren heb leren kennen. Ook mijn man was lang werkzaam in verschillende non profit sectoren. Ik ben lid van de raad van bestuur van vzw Timmerwerkt.
  • Doelgroep 4: Horeca. Als jobstudent vaak in de horeca gewerkt. Mijn ouders hadden een b&b.
  • Doelgroep 5: Logistiek. Zelf nooit gewerkt in de logistiek, maar wel al enkele cliënten gehad die in de logistiek werken.
  • Doelgroep 6: Vrij beroep en zelfstandigen. Ikzelf ben psycholoog/therapeut en mijn vader was architect
  • Doelgroep 7: Bouwsector: mijn vader was architect, en ik zetel in de raad van bestuur van vzw Timmerwerkt, een maatwerkbedrijf voor meubels, die nieuwkomers tewerkstellen.

Wie ben ik
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en weet je niet goed hoe of wat? Zijn er zaken in je huidige job die je ongelukkig maken? Of wil je een betere balans tussen werk en privé? We kijken naar jouw unieke situatie, naar jouw talenten en wat jij belangrijk vindt in een job. We koppelen dit aan je huidige job of aan nieuwe vacatures. Zo krijg je een soort robotfoto waaraan je je ideale job kan toetsen. Als contextueel therapeut besteed ik aandacht aan de gehele context, ook de thuissituatie. Ik let op valkuilen en zaken die je tegenhouden, maar we gaan vooral op zoek naar oplossingen en zaken die je stimuleren en vooruit helpen.

Bij mij kan je terecht voor:
(top)sporters, zorgberoepen, onderwijs, houtsector, kleine zelfstandigen, starters,..

Contacteer Lobke D'Hespeel
Charles de Kerchovelaan 17-19, 9000 Gent