Lucie Ruebens

Stoorzenders op de loopbaan-weg … af en toe kan je ze benoemen, vaak niet.
Wat is het dan precies dat maakt dat die job van jou niet helemaal goed aanvoelt.

Waar
Mechelen
Meer informatie over Lucie Ruebens

Lucie Ruebens

Wie ben ik?
Loopbaanbegeleiding kan écht een verschil maken. Door middel van doordachte vragen en uitdagende oefeningen wordt het heel helder wat voor jou essentieel is en hoe een volgend hoofdstuk er kan uitzien.

Ik werk in loopbaanbegeleiding met specifieke oefeningen in combinatie met coaching rond bepaalde topics die jou kunnen blokkeren. Ik zorg er voor dat je aan het einde van het loopbaantraject opnieuw met plezier in je huidige job blijft of ik bereid je grondig en professioneel voor om met-1-druk-op-de-knop zelfzeker te solliciteren voor een volgende stap in je carrière.

Door mijn jarenlang ervaring in de media, kan ik deze sector wel als een expertise benoemen, maar ik krijg ook vaak werknemers uit het onderwijs en de zorgsector op ‘bezoek’.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek verkennen en verdiepen we je specifieke loopbaanvraag en we overlopen je huidige of laatste werksituatie, loopbaan, studies, keuzemomenten, interesses, toekomstwensen … Je loopbaanvraag en je specifieke noden bepalen het vervolg van het traject. Dankzij loopbaancheques kun je bovendien genieten van een voordelig tarief

Contacteer Lucie Ruebens