Marie Martens

Zie niet wat je denkt te zien, maar zie wat er is

Waar
Aalst
Meer informatie over Marie Martens

Marie Martens

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant.

  • Doelgroep 1: Human Resources omdat Ik 15 jaar op verschillende HR departementen actief ben geweest. Ik ken dus als geen ander het reilen en zeilen binnen de HR wereld en kan je dan ook helpen om je binnen deze fascinerende sector verder te helpen.
  • Doelgroep 2: Dienstverlening omdat deze sector mij altijd het meest heeft aangesproken. Ik ben dan ook altijd binnen deze wereld werkzaam geweest. De dienstverleningssector ken ik dan ook op mijn duimpje.
  • Doelgroep 3: Zorg omdat “mensen helpen de drijfveer was bij mijn studiekeuze als psychologe. Vandaag blijft deze wereld mij enorm aanspreken. Als loopbaanbegeleider heb ik dan ook heel wat ervaring opgebouwd met mensen uit de zorgsector. Dit geeft mij de kans om mijn opgebouwde expertise te benutten en u zo verder te helpen.
  • Doelgroep 4 : Zelfstandigen of ondernemers in wording omdat de meeste mensen, wegens de veranderende arbeidsmarkt, vroeg of laat geconfronteerd worden om al dan niet de stap te zetten naar het ondernemerschap. Twijfel je of je een geboren ondernemer zou zijn of ben je het al, maar kamp je met heel wat vragen? Bij mij ben je aan het juiste adres…..
  • Doelgroep 5: Werknemers omdat ik door mijn jarenlange ervaring als HR medewerker heel goed weet waar werknemers tegenaan botsen en wat de mogelijkheden zijn binnen de diverse sectoren.

Wie ben ik?

In 2007 studeerde ik af als ‘Arbeids- en organisatiepsychologe’. Ik koos voor deze studie omdat ik altijd al een sterke interesse had in de psychologische impact van werken op het welzijn van mensen. Na 14 jaar gewerkt te hebben op verschillende HR departementen in uiteenlopende sectoren, koos ik ervoor om mijn vergaarde marktkennis te gaan gebruiken om mensen verder te helpen bij al hun loopbaanvragen. Dit is dan ook wat ik ondertussen reeds twee jaar met veel passie doe. Mensen helpen vanuit mijn psychologische achtergrond, gecombineerd met mijn ervaring in het bedrijfsleven.

Hoe ik dit doe? Ik probeer in eerste instantie vooral een oplossingsgerichte benadering te hanteren. Samen met jou, ga ik gaan bekijken wat de oorzaak is en of je wel invloed hebt op de situatie. We zoeken dan naar de best mogelijke manier hiermee om te gaan.

Spreekt dit jou aan of zit je met vragen? Aarzel dan niet om met mij contact op te nemen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijken we dan samen hoe ik je kan verder helpen.

Bij mij kan je terecht voor :
Loopbaanbegeleiding – stress en burn-out- Oplossingsgericht denken – assertiviteit – zelfvertrouwen- work-life balans – efficiënte planning

Contacteer Marie Martens