Marion Liberloo

Volg je natuur en krijg weer toegang tot je eigen potentieel

Waar
Elzele
Meer informatie over Marion Liberloo

Marion Liberloo

  • Doelgroep 1: Human Resources , omdat ik jarenlange ervaring heb in opzetten van ontwikkelingstrajecten met HR van bedrijven.
  • Doelgroep 2: Leidinggevenden, omdat ik leiderschapstrainingen en -coachings geef in bedrijven.
  • Doelgroep 3: Wetenschappers, omdat ikzelf jarenlang onderzoek heb gedaan als doctor in de biologie.
  • Doelgroep 4 :Onderwijs, omdat ik jarenlang les heb gegeven als post-doc.
  • Doelgroep 5: Agrarische sector, omdat ik jarenlang samen heb gewerkt met landbouwers in agro-ecologische projecten via de VLM en ILVO.

Wie ben ik?

Ik ben een gepassioneerde organisatie- loopbaan- & paardencoach die durft te luisteren naar haar innerlijke kompas en de symptomen van de klant en het bedrijf. Ik geloof dat elk probleem een oplossing is voor een diepere systemische dynamiek. In mijn werk breng ik mensen en paarden samen in een natuurlijke setting, waar vertrouwen kan groeien omdat er ruimte is voor herkenning. Voortbouwend op mijn diepgaande ervaring als doctor in de biologie, begeleid ik mensen om hun volledige potentieel te ontsluiten door hun natuur te volgen. Ik ben een procesbegeleider in veranderingen en innovatie, gedreven door mijn passie voor onderzoek in de natuur-, landbouw- en milieusector.  Uitstekende ervaring in succesvolle trainingen, projectmanagement en (internationale) wetenschappelijke toppublicaties. Verschillende internationale werkervaringen.

Bij mij kan je terecht voor :

Systemisch coachen, Paardencoaching, Wetenschap en onderzoek, leiderschap coaching, Team -en organisatiecoaching, Hoog sensitiviteit, Stress- en burn-out, landbouwsector

Contacteer Marion Liberloo