Mieke Buysrogge

Je kan de wind niet veranderen, wel de stand van je zeilen

Waar
Branst
Meer informatie over Mieke Buysrogge

Mieke Buysrogge
Welke doelgroepen zijn voor mij relevant :
Doelgroep 1: Ingenieurs en technische profielen die doorgroeien naar management of sales functie, omdat ik vertrouwd ben met deze profielen door het werk van meer dan 20 jaar met ingenieurs bedrijven.
Doelgroep 2: sales en marketing functies omdat ik zelf jaren ervaring heb in sales en marketing functies.
Doelgroep 3: zelfstandigen omdat ik zelf de stap heb gezet als zelfstandige.

Wie ben ik?
Als loopbaancoach ga ik samen met jou op ontdekkingstocht om je eigen krachtbronnen te ontdekken zodat je je volle potentieel kan ontwikkelen en sterker in je schoenen staan. Zo krijg je opnieuw ‘goesting’ en plezier in je werk, versterk je het vertrouwen om de volgende stap in jouw carrière te zetten en bouw je aan een goede work/life balans.

10 jaar geleden, wist ik heel goed wat ik NIET meer wilde maar was het vaag en niet helder wat ik wel wilde in mijn loopbaan. Loopbaanbegeleiding, toen nog via VDAB zelf, heeft me geholpen om mijn volgende stap in mijn loopbaan te zetten als zelfstandig coach en trainer bij Prime Performance.

M’n 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven in sales, marketing en management, de 10 jaar ervaring als coach en als zaakvoerder zet ik heel graag in om jou ook die helderheid te verschaffen en dat duwtje in de rug te geven om jouw volgende stap te zetten in jouw loopbaan, hetzij bij jouw huidige werkgever hetzij in een nieuwe werkcontext.

Bij mij kan je terecht voor :
Groei van expert rol naar management rol, Middle management coaching & sparring partner, Systemisch kijken naar loopbaanvragen, Groei in huidige werkcontext en omgaan met moeilijke werk relaties, Work-life balance en re-integratie na burn-out

Contacteer Mieke Buysrogge
Buizerdlaan 20, 2880 Branst