Myri Hertoghs

‘Geloof in jezelf, volg je passie, weet wat je wilt en focus op succes’

Waar
Sint-Niklaas
Meer informatie over Myri Hertoghs

Myri Hertoghs

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: werknemers en leidinggevenden uit de bank- en verzekeringssector omdat ik een lange werkervaring in deze sectoren heb opgebouwd
  • Doelgroep 2: werknemers en leidinggevenden uit zorgsectoren omdat ik werkervaring in deze sectoren heb opgebouwd
  • Doelgroep 3: werknemers en leidinggevenden van IT-bedrijven omdat ik een lange werkervaring in deze sector heb opgebouwd
  • Doelgroep 4 werknemers en leidinggevenden van bedrijven uit de mode-industrie omdat ik een lange werkervaring in deze sector heb opgebouwd

Wie ben ik?

Als ervaren loopbaanbegeleider kan ik met vertrouwen zeggen dat mijn werkervaring een waardevol voordeel is. Met jarenlange ervaring in verschillende functies en sectoren, begrijp ik de uitdagingen waarmee professionals te maken krijgen tijdens hun loopbaan.

Mijn brede kennis stelt me in staat om individuen te begeleiden bij het verkennen van verschillende carrièremogelijkheden en het identificeren van hun sterke punten. Door mijn eigen professionele reis heb ik geleerd hoe belangrijk het is om je passies na te streven en jezelf voortdurend uit te dagen.

Daarnaast ben ik bekend met de actuele trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, wat me in staat stelt om realistische en relevante loopbaanadviezen te geven. Ik blijf mezelf ook voortdurend bijscholen om up-to-date te blijven met veranderingen in diverse industrieën.

Als loopbaanbegeleider geloof ik sterk in het empoweren van mensen om hun volledige potentieel te bereiken. Mijn ervaring helpt me om effectieve strategieën en methoden toe te passen die individuen helpen bij het nemen van beslissingen die gunstig zijn voor hun toekomst.

Met mijn rijke werkervaring kan ik betrokkenheid, empathie en expertise bieden aan iedereen die zijn of haar loopbaan wil verbeteren.

 Bij mij kan je terecht voor :

Het identificeren van carrièremogelijkheden, het ontdekken van je sterke punten, interesses, waarden en talenten, een diepgaand inzicht verkrijgen in de arbeidsmarkt, advies geven over hoe je je cv kunt verbeteren, sollicitatiegesprekken kunt voorbereiden en netwerkcontacten kunt leggen, helpen bij het ontwikkelen van uitstekende communicatievaardigheden, helpen bij het navigeren door verschillende carrièrepaden.

Contacteer Myri Hertoghs
Prins Albertstraat 30, 9100 Sint-Niklaas