Noël Bellen

Stay hungry – Stay foolish

Meer informatie over Noël Bellen

Noël Bellen

  • Doelgroep 1: sales omdat sales mijn hele leven domineert en ik sales team heb geleid als Chief Sales en Marketing Officer en Chief Revenue Officer
  • Doelgroep 2: marketing omdat ik 15 jaar marketing functies heb gedaan, van product marketing tot Chief Sales & Marketing Officer
  • Doelgroep 3: Leidinggeven omdat ik meer dan 25 jaar zelf leiding heb gegeven en 2 keer people manager EMEA van het jaar ben geweest
  • Doelgroep 4 Starters omdat ik een aantal keren een eigen bedrijf heb opgericht en dat een aantal keer zeer succesvol gedaan heb. Ik heb een aantal startups naar de scale up fase gebracht.
  • Doelgroep 5: Business omdat ik een aantal bedrijven heb geleid en deel het uitgemaakt van de C-suite en daardoor het klappen van de zweep ken.

Wie ben ik?

In mijn loopbaan heb ik senior executive functies bekleed, waaronder Chief Sales & Marketing Officer en Chief Revenue Officer, tijdens mijn laatste drie functies. Deze posities hebben me in staat gesteld een sterke set vaardigheden te ontwikkelen in het genereren van omzetgroei, het implementeren van effectieve sales en marketingstrategieën en het overzien van de algemene bedrijfsvoering van organisaties.

Naast mijn professionele achtergrond, dank ik veel van mijn sales- en managementvaardigheden aan mijn opvoeding. Opgegroeid als jongste van vijf broers en zussen, met een aanzienlijk leeftijdsverschil, werd ik al op jonge leeftijd blootgesteld aan de complexiteit van het bedrijfsleven. Mijn broers en zussen werkten voor het bedrijf van mijn ouders, en de gesprekken in huis draaiden allemaal om de verschillende aspecten van het bedrijf, waaronder sales, financiën, boekhouding, operations, marketing, logistiek en andere zakelijke onderwerpen. Deze omgeving koesterde mijn passie voor het bedrijfsleven en legde de basis voor mijn latere successen.

Na het afronden van mijn universitaire opleiding vertrouwde mijn vader me de verantwoordelijkheid toe om de familiebedrijven te runnen. Hij was mijn mentor en coach tijdens de eerste jaren, en zijn begeleiding was onschatbare waarde terwijl ik de uitdagingen van het bedrijfsleiderschap aanging. Tegelijkertijd richtte ik mijn eigen onderneming op, die ik met succes verkocht nadat ik binnen zes jaar €37,5 miljoen aan omzet had behaald.

Bij mij kan je terecht voor :

Sales, Marketing, Leiding geven, Startups of Scale-ups en Business coaching

 

Contacteer Noël Bellen
Beatrijslaan 1 bus 1, 2050 Antwerpen
weg op halen 2, 3450 Geetbets