Nuria Mertens
Waar
Reet
Meer informatie over Nuria Mertens

Nuria Mertens
Doelgroep 1: burn-out/bore-out/haalbare work-life balans
Doelgroep 2: leidinggevenden
Doelgroep 3: leerkrachten/openbare sector
Doelgroep 4: zelfstandige activiteit/bijberoep
Doelgroep 5: mensen die niet weten wat ze willen of graag doen

Wie ben ik?
Ik begrijp hoe je je voelt! Met een jarenlange ervaring in het onderwijs en als leidinggevende in de openbare sector, belandde ik in een burn-out en besloot ik dat het eindelijk tijd was om het eigen welzijn op de eerste plaats te zetten en te durven gaan voor wat je echt wil in het leven. Ik sloeg met een bang hart de weg naar zelfstandigheid in en ging van start als loopbaancoach en IV-therapeute, waarbij ik vanuit het motto ‘practice what you preach’ voornamelijk toespits op hulpvragen waar ik zelf mee heb geworsteld en jobs waarin ik zelf een ruime ervaring in heb.

Met een enorme gedrevenheid inspireer ik jou om te durven dromen en meer te willen voor jezelf. Ik geloof dat de wereld bruist van opportuniteiten om je carrière vorm te geven zoals jij dat wil. Door te luisteren naar je passies kan je jouw vaardigheden helemaal tot hun recht laten komen. Kost je job je energie en wil je werken naar een haalbare work-life balans eventueel met carrière switch? Wil je iets doen met je leiderschapskwaliteiten? Wil je misschien uit het onderwijs of de openbare sector stappen? Twijfel je om zelfstandige te worden? Of weet je niet meer wat je talenten zijn en wat je nu echt wil of graag doet?

In mijn begeleiding kan je rekenen op een diepgaande analyse die naar de kern gaat en je weer in contact brengt met wie je bent en wat je wil. Van daaruit zoeken we naar een uitdagend maar haalbaar carrièrepad dat je op het lijf is geschreven en je weer moed en levensenergie brengt.

Contacteer Nuria Mertens