Olga de Jong

Het hoeft niet perfect te zijn om prachtig te zijn

Waar
Brugge - Brugge - Assebroek
Meer informatie over Olga de Jong

Olga de Jong

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: werknemers (bedienden – kantooromgeving) omdat ik weet hoe je van vastzitten kan gaan naar meer beweging en voldoening in je loopbaan
  • Doelgroep 2: zelfstandigen (ondernemers en startende ondernemers) omdat ik 12 jaar voor een ondernemingsloket heb gewerkt en ervaring heb in het werken met en adviseren van (startende) ondernemers
  • Doelgroep 3: vrij beroep (coaches) omdat ik met vallen en opstaan heb geleerd wat er nodig is om als coach een onderneming op te bouwen. Ik maakte onder meer komaf met perfectionisme, uitstelgedrag en imposter syndrome.

Wie ben ik?

Ik ben partner, mama, life coach en crazy cat lady. Ik ben een zonnig ingestelde introvert die van lachen, bijleren en diepe gesprekken houdt.

Tijdens de loopbaanbegeleiding help ik jou te ontdekken waar je naar op zoek bent. Dat kan een nieuwe job zijn, in een hele nieuwe richting. Of het kan evengoed zijn dat je op zoek bent naar meer tevredenheid in je huidige functie. Of wil je je zelfzeker voelen in je huidige job, team of organisatie, ook dat is mogelijk.

Samen vinden we waar je naar op zoek bent.

Herken je onderstaande zaken?
– Gevoelens van twijfel, onzekerheid, angst en overtuigingen (imposter) die je zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak in de weg zitten?
– Identificeer je jezelf als people pleaser, perfectionist of iemand die dikwijls in zijn/haar eigen weg staat?
– Zit je vast in een patroon van piekeren en is het moeilijk om een beslissing te nemen?

Ik kan jou helpen om hier mee aan de slag te gaan zodat je je beter voelt in je vel en jezelf terug leert te vertrouwen. De nieuwe inzichten vertalen we in heldere stappen en een duidelijk actieplan.

Tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek leer je mij en mijn aanpak kennen. Dit gesprek, evenals de andere sessies in het traject, kunnen doorgaan op verschillende locaties in Brugge of online.

Bij mij kan je terecht voor :
Loopbaanbegeleiding, beroepskeuze, imposter syndrome, people pleasing en krachtige beslissingen nemen. Werken aan perfectionisme en uitstelgedrag, coaching rond zelfbeeld en zelfvertrouwen..

Contacteer Olga de Jong
Diamantslijperstraat 8 bus 3, 9140 Brugge
Kardinaal Mercierstraat 55, 8000 Brugge
Bloemenstraat 23, 8310 Assebroek