Paul Coopman

Weten is niet genoeg, we moeten toepassen
Willen is niet genoeg, we moeten doen

Waar
Eeklo - Broechem - Brugge - Gent - Evergem - Antwerpen
Meer informatie over Paul Coopman

Paul Coopman
Doelgroep 1: “Human Resources” omdat “Ik werkte gedurende 18 jaar als eindverantwoordelijke HR voor 5 organisaties. Als geen ander weet ik hoe belangrijk mensen zijn in een organisatie en waar ze tegenaan lopen. Hoe dat samen oplossen, dat kunnen we in loopbaanbegeleiding.”

Doelgroep 2: “Zaakvoerder” omdat “In 2006 startte ik als zelfstandige en sedert 2007 bouwde ik Pygmalion uit als zaakvoerder tot een succesvol team van 140 medewerkers en een klant- en resultaatgerichte no-nonsense organisatie. Hoe omgaan met alle facetten die hierin belangrijk zijn. Vanuit deze succes ervaring neem ik je graag mee om jou en jouw organisatie in balans te brengen.”

Doelgroep 3: “Agrarische sector” omdat “Als kind ging ik koeien melken en varkens voederen op de boerderij. Ik volgde een opleiding “paardenfokker” en ben dressuurruiter. Ik ben 1 van de 45 geselecteerde loopbaanbegeleiders die het traject “loopbaanbegeleider agrarische sector” heb gevolgd. Een opleiding in de serre gaf me inzicht in tuinbouw. Van hieruit begrijp ik wat meer de specifieke noden en loopbaanvragen van de agrarische sector.

Doelgroep 4 : “Onderwijs” omdat “Gedurende 9 jaar was ik (gast)docent en begeleide ik stages in Artevelde en Hogeschool Gent. Ik geef bij “academics for companies” inzichten aan studenten van KUL in Leuven en Kortrijk. De uitdagingen van middelbaar en lager onderwijs zijn wekelijkse gespreksonderwerpen in mijn vriendenkring vanuit hun praktijksituatie. Ik kan me best een voorstelling geven bij jouw loopbaanvraag.

Doelgroep 5: “Zorgsector” omdat “Mensen helpen was de drijfveer van mijn studiekeuze. Het ging dan toch richting bedrijven. Daar kwam ik als directeur HR en organisatieontwikkeling toch ook eens terecht in 2 ziekenhuizen. Ik heb heden een kantoor in een psychiatrisch centrum, trajecten in RVT als business trainer,… de sector van zorg voor mensen blijft dichtbij.

Wie ben ik?
Zaakvoerder van Pygmalion, business trainer en business coach, met goesting om mensen in organisaties een stap vooruit te brengen in hun loopbaanvraag.

Een pragmatisch aanpak gericht op zichtbare oplossingen vanuit een rijke ervaring. Ik kom wekelijks in verschillende organisties, van zorgsector naar industrie tot scholen en dienstenorganisatie. Ik kan begrijpen wat je situatie is vanuit een eigen ervaring.
Ik werkte zelf als eindverantwoordelijke in de voeding, plastic, IT sales en service engineering, basischemie en ziekenhuizen. Jaren was ik verantwoordelijk voor HR in diverse landen binnen Europa en daar ter plaatse. Dit gaf me een ruime ervaring en inzicht in de mogelijkheden en uitdagingen om met mensen samen te werken in een organisatie.

De werkvloer, daar wordt het werk gedaan en de concrete meerwaarde gerealiseerd. Vanaf het begin besef ik dat arbeiders, chauffeurs, techniekers, poetsvrouwen-mannen, meestergasten, brigadiers,… het best begrijpen wat een organisatie nodig heeft om te functioneren, en het belangrijk is naar hen te luisteren en hun bezorgdheden en ideeën als basis te gebruiken voor de aansturing van een organisatie.

Ik luister graag naar jouw uitdaging en loopbaanvraag en breng je een stap vooruit.

Bij mij kan je terecht voor :
pragmatisch, doelgericht, herkenbaar, begrijpbaar, inspirerend

Contacteer Paul Coopman
Oostveldstraat 1, 9900 Eeklo
Maas en Moor 16, 2520 Broechem
Diamantslijperstraat 8 bus 3, 8000 Brugge
Ingelandgat 1, 9000 Gent
Hoeksken 78, 9940 Evergem
Beatrijslaan 1, 2050 Antwerpen