Peter Neyt

Waarom bij de marine gaan als je piraat kunt worden ?

Meer informatie over Peter Neyt

Peter Neyt

Waarom bij de marine gaan als je zeerover kunt worden ? Het verschil tussen de twee is FUN. Dit is waar Loopbaanbegeleiding over gaat: Hoe ga ik met plezier naar mijn werk?

Met deze vraag kan iedereen bij mij terecht maar de doelgroepen die mij het meest aanspreken zijn :

Doelgroep 1: Sales-Verkoop.
Omdat ik meer dan 25 jaar (en nog steeds) actief ben in commerciële functies. Mijn ervaring haal ik uit diverse sectoren: chemie, voeding, logistiek, publieke sector en de zorg. Ik werkte voor internationale multinationals. Deadlines, targets, en de bijhorende stress zijn me niet vreemd.

Doelgroep 2 : Onderwijs.
Omdat ik me in mijn loopbaan op een bepaald moment moest heroriënteren. Ik ging terug studeren. Ik behaalde in 2021 mijn diploma als leerkracht, en gaf les in het secundair onderwijs.

Doelgroep 3 : Marketing.
Omdat Verkoop en marketing vaak samen gaan. Het gaat voor mij over de stap van operationeel naar strategisch denken. Ik mijn carrière heb ik dan ook de kans gehad om de stap te zetten naar product management en later ook marketing management.

Doelgroep 4: Financiële sector
Ikzelf ben zoon van een bankier. Ik ben groot geworden in een agentschap van een belangrijke financiële instelling. Ik heb de eigenschappen van die sector aan de lijve ondervonden.

Wie ben ik?
Hallo, en welkom.
Even iets over mezelf. Ik ben reeds meer dan 20 jaar actief in diverse sales en marketingfuncties.

Op een bepaald moment in mijn loopbaan kwam aan mijn toenmalige job een einde en moest ik me terug heroriënteren. Ik ging terug studeren voor leerkracht. Je bent nooit te oud om te leren.

Vandaag combineer ik beide competenties. Ik werk voor Pygmalion waar ik zowel commercieel actief ben als training geef en mensen begeleid in hun loopbaanzoektocht.

Wat is mijn aanpak? Voor mij sta jij centraal. Ik luister naar jouw verhaal en je vragen in verband met jouw job, loopbaan of carrière. Samen gaan we op zoek naar mogelijke antwoorden en oplossingen.

Heb je vragen over jouw carrière? Wil je een andere richting uit, of ben je op zoek naar een andere commerciële- of marketingfunctie? dan help ik je graag verder.

Heb je problemen met jouw timemanagement of moeilijkheden met delegeren, wil je onderzoeken wat jouw mogelijkheden nog zijn op de arbeidsmarkt, dan kan ik je een hierbij een oplossing bieden.

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Hopelijk tot binnenkort.

Bij mij kan je terecht voor
Loopbaanbegeleiding voor commerciële en marketingfuncties – leiderschap – ondernemerschap – management skills – persoonlijke groei – personal branding – work-Life-Balans – solliciteren – oplossingsgericht denken – communicatie – zelfvertrouwen

Contacteer Peter Neyt
Sint Michielsplein 10, 9000 Gent
Diamantslijperstraat 8 bus 3, 8000 Brugge
Beatrijslaan 1, 2000 Antwerpen
Oostveldstraat 1, 9900 Eeklo
Bergstraat 36, 9971 Kaprijke
B.J.Chalmetlaan 131, 9060 Zelzate