Sophie Verelst

We are not permitted to choose the frame of our destiny. But what we put into it is ours. (D.Hammarskjöld).
Ontdek jouw potentieel!

Meer informatie over Sophie Verelst

Sophie Verelst

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: Werknemers. Omdat ik zelf 15 jaar ervaring heb als werknemer bij verschillende bedrijven.
  • Doelgroep 2: Zelfstandigen.  Omdat ik zelf sinds 2014 mijn eigen zaak run.
  • Doelgroep 3: Sales-Verkoop. Omdat ik als werknemer ofwel sales-ondersteunend als in de sales heb gewerkt voor verschillende bedrijven in verschillende sectoren (technische installatiebedrijven, electronica, voeding)
  • Doelgroep 4 : Zorg . Omdat ik als massagetherapeut sinds al die jaren een blik heb gekregen op het landschap van (alternatieve) gezondheidszorg.

Wie ben ik?

Ik werk als parttime administratief bediende en ik heb daarnaast mijn eigen massage – en gezondheidspraktijk sinds 2014.  Als werknemer heb ik ondertussen een carrière van ca 15 jaar en dit voor verschillende bedrijven.  De weg naar mijn droomleven begaf zich tot hiertoe al over hobbelige wegen, maar elke stap was het waard.  Je eigen Dao, je eigen ‘pad’ is dan ook een reis, geen bestemming op zich.  Iedere stap naar meer bewustzijn is een stap op het goeie pad; ook al blijkt het misschien niet de ‘juiste’ keuze.  

Met mijn kennis en mijn eigen ervaringen hoop ik jou ook weer een stapje verder te brengen op jouw pad; de weg naar waar jij voor in de wieg gelegd bent. 

Met behulp van gesprekken, tafelopstellingen, de passietest en inzichten vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde help ik jou op weg naar het vinden van jouw essentie. 

 Bij mij kan je terecht voor :

 Traditionele Chinese geneeskunde, familie-opstellingen 1-op-1, de passietest, fytotherapie  

Contacteer Sophie Verelst