Stefanie Lootens

Great things never came from comfort zones

Waar
8000 Brugge
Meer informatie over Stefanie Lootens

Stefanie Lootens

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: Human Resource omdat ik als Arbeids- en Organisatie psychologe met 20 jaar ervaring in de HR over een gegronde kennis en ervaring beschik
  • Doelgroep 2: Leidinggevenden omdat ik de voorbije 4 jaar zelf als leidinggevende gewerkt heb en de voorbije 8 jaar verschillende leiderschapstrajecten begeleid heb
  • Doelgroep 3: Zelfstandigen/Zaakvoerders: als kind van zelfstandigen heb ik ook met die doelgroep voldoende affiniteit
  • Doelgroep 4 : Consultancy omdat ik zelf twee jaar als consultant gewerkt heb en gehuwd ben met een consultant 
  • Doelgroep 5: Dienstverlening: ik heb meer dan 9 jaar in de Dienstverlening gewerkt
  • Doelgroep 6: Technische beroepen: 6 jaar ervaring als HR manager in Beveiligingsservices (brand, inbraak, toegangscontrole, … (Service techniekers) en 5 jaar als HR in de metaalsector: projectingenieurs, service ingenieurs, technisch tekenaars, proces ingenieurs, technical sales engineers, draaiers, frezers, lassers, ploegarbeiders, … Ik weet dus zeker mijn vrouwtje te staan bij mensen met een technische achtergrond en technische manier van denken…

Wie ben ik?

Mezelf even in een notendop:
Ik ben Stefanie, woonachtig in Brugge, gehuwd en mama van twee stoere kerels: Korneel (16) en Victor (14). In 2003 afgestudeerd aan de KU Leuven als Arbeids- en Organisatie psychologe.

Na afstuderen 7 jaar gewerkt in de recrutering waar ik mijn basis voor kennis over verschillende type jobs, bedrijven, mensen en sectoren gelegd heb. Daarna HR Consultancy, waar ik mijn liefde voor de bredere HR ontdekt heb. Dan 5 jaar HR Officer in de metaalsector gewerkt en vervolgens een opportuniteit tot HR Manager gekregen in een service gerichte omgeving, waar ik 6 jaar gewerkt heb.

Tussen al die veranderingen door, ben ik me gaan bijscholen tot Loopbaancoach. Ik volgde hiertoe verschillende opleidingen (Integrale coaching, Loopbaancoach, Stess & Burn out Coach).
Gepassioneerd door HR, mensen, loopbanen, zoeken naar je purpose, betekenis en bijdrage leveren aan je échte doel, doe ik niet liever dan coachen en begeleiden. Overtuigd dat mensen die kunnen werken vanuit hun authenticiteit, passie en overtuiging gelukkiger zijn, is het mijn doel om mensen dichter bij zichzelf te brengen op vlak van werk, werkgeluk, arbeidsvreugde. Vandaar ook de naam van mijn coachpraktijk: Gaudium is het Latijnse woord voor Arbeidsvreugde.

Aan de hand van doelgerichte vragen en oefeningen laat ik jou tot nieuwe inzichten en acties komen. Soms schuurt het wat, zoals zand in de zwembroek, maar met de nodige humor en vanuit vertrouwen en geloof in jou, valt alles in zijn plooi. Mijn doel is om jou terug op het juiste spoor te zetten, met de nodige aandacht voor je persoonlijke balans, zodat jij met voldoende zelfvertrouwen en optimisme verder kan.

Loop je altijd tegen hetzelfde aan? Moeilijke communicatie, conflicten met collega’s of leidinggevenden? Kan je je nog moeilijk motiveren, voel je je altijd moe of gestresseerd? Weet je niet goed of je wel op je plaats zit en of je wel binnen je talenten werkt? Zin om te veranderen van werk, maar je weet niet goed hoe te solliciteren of je wil meer inzicht in de arbeidsmarkt en wat jouw mogelijkheden zijn?
Dan is het misschien tijd voor een loopbaangesprekje met mij!

Bij mij kan je terecht voor :

Loopbaanbegeleiding, talentontwikkeling, leiderschap, ondernemerschap, stress, preventie en herstel van burn-out, work-life balans, vergroten van zelfvertrouwen, ontdekken van je purpose, zingeving, beter communiceren, werkrelaties, conflicten, waarden, arbeidsmarktverkenning, motivatie.

Contacteer Stefanie Lootens
Boeveriestraat 35, 8200 8000 Brugge