Stephanie Schuermans

ORENDA staat voor de kracht die ieder in zich heeft om verandering teweeg te brengen. Ik help je om die kracht in jezelf (terug) te vinden.

Waar
Evergem
Meer informatie over Stephanie Schuermans

Stephanie Schuermans

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: Mensen die een levensingrijpende ervaring hebben meegemaakt omdat ikzelf 2 levensingrijpende ervaringen heb meegemaakt die me gevormd hebben en invloed hebben gehad op mijn loopbaan.
  • Doelgroep 2: Leidinggevenden omdat ikzelf meer dan 6 jaar ervaring heb als leidinggevende en momenteel ook als interim-manager optreedt voor lokale besturen, waarbij ik vooral teams in crisissituaties begeleid en ondersteun.
  • Doelgroep 3: To be ondernemers omdat ikzelf recent de overstap gemaakt heb van loondienst naar volledige zelfstandigheid en tijdens de begeleidingen kan focussen op belemmerende overtuigingen die de stap tegen houden. Daarnaast geef ik ook advies mee over de eerste stappen als zelfstandig ondernemer.
  • Doelgroep 4: Publieke sector omdat ik zowel in het verleden als in het heden actief ben in deze sector.

Wie ben ik?

Ik ben Stephanie, een vrolijke dertiger die ongeveer twinteg jaar geleden koos voor de opleiding Master in de EU-studies maar die nu eindelijk weet waar haar échte passie én talent ligt: in het begeleiden en ondersteunen van mensen om hen te doen groeien en de beste versie van zichzelf te laten worden.

Dat inzicht is er niet zomaar gekomen… Ik heb zelf eerst twaalf jaar in loondienst gewerkt, heb een onvervulde kinderwens een plaats moeten geven, mijn man heeft de diagnose van een zware chronische ziekte gekregen en uiteindelijk heb ik zelf een burn-out gehad. Om maar te zeggen: soms moet je wat watertjes doorzwemmen voor je tot inzicht komt… 😉

Ik zie mijn verleden als mijn sterkte en de inzichten die ik opgedaan heb, gebruik ik in mijn coaching. Ik help je via mijn positieve en krachtgerichte ondersteuning om de kracht in jezelf te vinden om de juiste keuze te maken in je loopbaan en in je leven. Ik durf daarbij de olifant in de kamer te benoemen en je liefdevol te confronteren met je angsten en twijfels.

Naast mijn persoonlijke ervaring, blijf ik mezelf continu ontwikkelen als coach om de beste versie van mezelf te zijn voor jou. Hoe ik dat doe, kan je lezen op mijn website: www.orendacoaching.be

Bij mij kan je terecht voor :

Heb je zelf een levensingrijpende gebeurtenis meegemaakt die een invloed heeft op je loopbaan? En je wil graag terug balans vinden in wie je bent en in je werk? Je bent leidinggevend en je voelt je niet meer 100% gelukkig in hoe jij leiding geeft? Je denkt wel klaar te zijn voor een leiding gevende functie maar twijfelt toch nog wat of het echt iets voor jou is? Je voelt dat je ergens vast zit in je job en je zou graag iets helemaal anders doen of misschien wel als zelfstandige willen starten? Je voelt dat je ergens vast zit in je job en twijfelt of je nu al dan niet een andere job moet gaan zoeken? Voor al die vragen kan je bij mij terecht. Op basis van je specifieke vraag werk ik een traject uit dat een antwoord geeft op je vraag en die bij je persoonlijkheid past. Daarvoor zie ik je graag eerst in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jij kiest daarna of mijn aanpak en mijn persoonlijkheid bij je past en je graag verder wil gaan met het traject.

Contacteer Stephanie Schuermans