Veerle Mullenders

Samen naar jouw kern.
Ga samen met mij op pad naar jouw kern,
naar wie jij diep van binnen bent,
om te connecteren met jouw gaven,
zodat we jouw dromen vorm kunnen geven,
en daarmee ook onze toekomst.

Waar
Berchem
Meer informatie over Veerle Mullenders

Veerle Mullenders

  • Doelgroep 1: mensen uit de bouwsector omdat ik nog steeds werkzaam ben als projectarchitect bij een bouwbedrijf en het wel en wee van de bouwwereld ken.
  • Doelgroep 2: werknemers omdat ik in hoofdberoep bediende ben en tevens geregeld in contact kom met arbeiders. De samenwerking tussen kantoor en werkvloer is belangrijk. Op kantoor spelen er andere zaken dan op de werkvloer.
  • Doelgroep 3: zelfstandigen omdat ik destijds zelf als zelfstandige architect ben opgestart en momenteel nog steeds zelfstandige in bijberoep ben.

Wie ben ik?

In het 6de middelbaar wist ik niet goed wat kiezen: psychologie, dierengeneeskunde of architectuur. Het werd architectuur, omdat dat een mooie bundeling is van enerzijds boeiend fysica, intrigerende psychologie (hoe leeft/werkt iemand, wat drijft en motiveert hen en wat hebben ze nodig?) en anderzijds nog de heerlijke creativiteit, het ontwerpen, kleuren, knippen en plakken.

En net die elementen zal je ook kunnen terugvinden in een coaching-sessie met mij. Oké, nee, de fysica op zich misschien niet, maar het analytische aspect ervan wel.

Van jongs af aan ben ik geboeid geweest door wat er omgaat in ’n mens. Ik ga niet liever dan op zoek naar jouw kern, ontdaan van sluiers en bagage.

Naast het coachen kan je mij ook nog steeds vinden als projectarchitect bij een toonaangevend bouwbedrijf in de Kempen, waar ik met veel plezier ook letterlijk bouw aan de droom van ondernemers.

Ik ga graag doelgericht met jou aan de slag.

Bij mij kan je terecht voor :

Persoonlijke ontwikkeling, Weinig zelfvertrouwen,Stress, Burnout, Piekeren, Keuzemoeilijkheden, Eigenwaarde, Bore-out, Loopbaanbegeleiding, Grenzen stellen, Zelfontplooiing, Beroepskeuze, Assertiviteit, Work life balance, Verlegenheid, Onzekerheid, Perfectionisme, Doelloosheid, Faalangst, Laag zelfbeeld, Slaapproblemen, Vermoeidheid, Zingeving

Contacteer Veerle Mullenders
Ferdinand Coosemansstraat 91, 2600 Berchem