Veerle van Laere

Zet je loopbaan terug krachtig op de rails en ga met goesting naar je werk.

Waar
Brugge - Gent - Mons
Meer informatie over Veerle van Laere

Veerle Van Laere

  • Doelgroep 1: Onderwijs – Leerkracht, omdat ik reeds verschillende leerkrachten geholpen heb om terug enthousiast voor de klas te staan, met evenwicht tussen schoolwerk en familie
  • Doelgroep 2: Financiële sector, omdat ik 18 jaar professionele ervaring heb op financiële diensten als financial controller en teamcoach, alsook ervaring als life coach voor down-to-earth finance people.
  • Doelgroep 3: Werknemer – Bediende – Kantooromgeving, omdat ik ervaring heb als bediende in diverse ondernemingen, alsook in het succesvol coachen van bedienden die meer voldoening willen halen uit hun job
  • Doelgroep 4: Werknemer – Bediende – Leidinggevenden, omdat ik ervaring heb als teamcoach, alsook ervaring als life coach voor leidinggevenden die zichzelf niet meer willen verliezen in de sandwich van verwachtingen
  • Doelgroep 5: Vrije beroepen – Coaches, omdat ik ervaring heb als coach en mentor voor startende coaches / coaches in opleiding, alsook in business coaching voor coaches.

Wie ben ik?

Ik ben Veerle, getrouwd, mama en plusmama. Ondertussen ben ik 20 jaar aan het werk, waarvan 18 jaar als bediende in financiën. Ik heb veel cijfers en kpi’s geanalyseerd, steeds met als doel resultaten te behalen. Dit zowel in ondersteunende als in leidinggevende rollen.

Sinds 2020 ben ik Life Coach en heb ik de cijfers omgeruild voor mindset. Mijn doel als loopbaanbegeleider blijft hetzelfde: resultaten behalen en oplossingen vinden voor mijn klanten, ook als het over jouw loopbaan gaat.

Wil je terug met goesting gaan werken en weet je niet waar te beginnen.
Start hier en dan vinden we wat past bij jou.

Van job veranderen is één van de mogelijkheden, maar zeker niet de enige. Verschillende klanten vonden terug plezier in hun huidige job, of kenden een succesvolle interne jobrotatie tijdens hun coachingstraject.

Samen vinden we datgene dat bij je past. Met zelfvertrouwen. Met geloof in jezelf en je kunnen. Voor dagelijks meer voldoening, zodat je je terug goed voelt op je werk, met effect ook daarbuiten.

Verwacht je aan mindset- & actiegerichte coaching. Op basis van je gratis intake-gesprek maken we je persoonlijk plan en gaan we op maat aan de slag. De coachingssessies gaan online of telefonisch door.

Bij mij kan je terecht voor :
Verhoog je zelfvertrouwen op de werkvloer – Zelfzeker in je job – People pleasing – Vind je work-life balance – Verminder werk stress – Time management – Preventie van burn-out – Terug aan de slag na burn-out

Contacteer Veerle van Laere
Diamantslijpersstraat 8 bus 3, 8000 Brugge
Ingelandgat 1, 9000 Gent
Route d'Obourg 160, 7000 Mons