Vicky Serneels

SAMEN gaan we aan de slag. Begeleiding in een “no-nonsense” omgeving. Dit in een open en vertrouwelijke sfeer.

Meer informatie over Vicky Serneels

Vicky Serneels

Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: werknemers : omdat ik naast loopbaancoach ook actief ben als HR Business Partner bij bedrijven. Dit zorgt voor een unieke kijk binnen zowel werknemers als werkgeversperspectief. Ervaring leert me dat ik van hieruit een zeer goede ondersteuning kan bieden.
  • Doelgroep 2: zelfstandigen : omdat ik zelf ben overgeschakeld van werknemer, naar zelfstandige in bijberoep, naar zelfstandige in hoofdberoep. Ook van hieruit kan uit ervaring de juiste begeleiding aanbieden.
  • Doelgroep 3: HSP & Perfectionisme : omdat ik hierin ervaringsdeskundige ben en merk dat hierbij een aanpaste aanpak zeer effectief is.
  • Doelgroep 4 : Diverse sectoren : omdat ik vanuit een verleden als “jobhopper”, “consultant” en “freelancer” een zeer goed beeld heb van de arbeidsmarkt alsook binnen diverse sectoren.

Wie ben ik ?

Mama van een prachtig dochtertje Lize, ook “catmom” van Charlie en vrouw van Ruud.

Ik geniet enorm van tafelen, een wandeling in de natuur, een goed gesprek, en connectie. Met dit laatste bedoel ik het zo ruim je maar kan bedenken. Ik sta erg graag in connectie met mezelf en met anderen, daar haal ik enorm veel energie uit.

Degene die me kennen, zouden me omschrijven als iemand met veel uitstraling en energie, iemand die graag mensen helpt, enorm empathisch is, maar ook iemand met de 2 voeten op de grond, recht voor de raap.

Daarnaast kan ik je ook meegeven dat ik behoor tot de “groep” hoog sensitieve mensen (HSP). Wat wil zeggen dat ik prikkels net iets intenser ervaar dan wat gangbaar is. Ondanks ik erg extravert ben, trek ik me graag terug op mezelf, in de rust, waar ik opnieuw kan opladen. Blijven doorgaan tot het lichaam stop zegt, met tekenen van een “Burn-out” als resultaat, is voor mij helaas ook niet vreemd.

Als we gaan kijken naar mijn eigen loopbaan, kan ik je vertellen dat dit zeker ook een erg uitdagend traject is geweest. Als we er een metafoor zouden opplakken, is het woord “lappendeken” een mooi vergelijk. Zo heb ik ruime ervaring in sales functies en in HR, dit in diverse industrieën.

De laatste jaren ben ik me verder gaan verdiepen binnen HR. Intussen ben ik zelf freelance HR Business Partner en loopbaancoach.

Ik ben mezelf ook steeds blijven bijscholen. Een opleiding tot “life coach”, een opleiding tot trainer in communicatie trainingen, zelf loopbaanbegeleiding gevolgd, een extra verdiepende opleiding tot “career coach”, een postgraduaat in HR en tal van andere opleidingen.  En nóg steeds leer ik elke dag enorm graag bij!

Vanuit deze achtergrond en bagage, begeleid ik je graag in jouw traject. Samen gaan we op zoek naar wat jouw talenten zijn, waar jouw sterktes liggen en waar jij voldoening uit haalt.  Want daar draait het uiteindelijk om! Je in balans voelen en energie halen uit je job, niet enkel je energie erin verliezen.

Ben je klaar om samen aan de slag te gaan?  Neem gerust contact op als je graag meer (vrijblijvende) informatie wil, ik maak met plezier tijd voor je vrij!

Bij mij kan je terecht voor :

Loopbaanbegeleiding – Leadership training – Sollicitatie training – CV opmaak – Life Coaching

 

Contacteer Vicky Serneels